2777
2789
عنوان

از حرف نامزدم اعصابم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 69 پست
واقعا چه فکری کردی اون لحظه که اینو گفتی ؟؟ 👀متاسفانه باید بگم گند زدی اره دقیقا همین فکرو میکنه چو ...

هوووف

باز اعصابم بهم ریخت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

درست میگیالان چی کار‌کنم؟

بنظرم کاری نکن دیگه تو که از خودت مطمعنی گواهی هم بگیر ❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسرت هم قنداقیت بود که تازه 18 سالته شیش سالم هست دوس پسر داری؟

ببخشید از شما اجازه نگرفتم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

هوووفباز اعصابم بهم ریخت

حالا دیگه ممکنه هرکسی اشتباه کنه گلم

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
2805
بنظرم کاری نکن دیگه تو که از خودت مطمعنی گواهی هم بگیر ❤

راست میگی

ممنونم ازت

اره دیگ باید تموم کنم این صحبتونباید زیاد هم کشش میدادمپوووف اعصابم باز بعم ریخت

حوصله خودتو نگیر اصلا کلا طوری رفتار کن ک انگار همچین حرفی نبوده حتی اگه خودش چیزی گفت اصلا ن بگو میرم و نه بگو نمیرم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
حوصله خودتو نگیر اصلا کلا طوری رفتار کن ک انگار همچین حرفی نبوده حتی اگه خودش چیزی گفت اصلا ن بگو می ...

پس زنگ زد اصلا به رو خودم‌نبارم

خیلی بهم ریختم بابت حرفم

بگو من ماشین نیستم ک ببری معاینه فنی برگه سلامت بخوای 

اگر قراره من برگه بکارت بدم توام باااااید با برگه بکارت بیای خاستگاریم بعد من میدم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
دختر خانما بدونید گواهی سلامت مهرتایید دوشیزگیتونه که مرد هیچوقت نمیتونه بهتون تهمت بزنه.....

اخه میگن نرید بگیرید

پس زنگ زد اصلا به رو خودم‌نبارمخیلی بهم ریختم بابت حرفم

احتمالا دوباره بحثش رو پیش میکشه 

بگو فقد خواستم ببینم نظر تو چیه وگرنه من مشکلی ندارم به خودم مطمعنم و گواهی رو میگیرم چون برام فرقی نداره 

پس زنگ زد اصلا به رو خودم‌نبارمخیلی بهم ریختم بابت حرفم

بیخیال همه همچین اشتباهاتی داریم فقط سعی کن از اینجا به بعد خراب نکنی

و بنظرم برو ن بخاطر حرف اون به خاطر اینکه مثلا دختر خاله من وقتی رفت دکتر اول دکتر بکارتشو باز کرده در وقع کار انسان نبود و اگه رابطه بر قرار میکرد از درد حداقل از هوش میرفت

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
درست میگیالان چی کار‌کنم؟

هیچی دیگه حرفشو به هیچ عنوان پیش نکش

ولی ب نظرم حالا که حساس شده برو دکتر و برگه سلامت رو داشته باش

ادمه دیگه خدایی نکرده روزی نگه اره حتما کاری کرده بودی که اینقدر میگفتی نمیرم

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
2810