2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین

سلام به اقای رئوف🌸

امام رضا جان مادرت حال مامان و بابامو خوب کن

کمکمون کن به دلمون رحم کن

آقا جان ضامن آهو شدی ، ضامن ماهم شو🌸

آقاجان حاجت همه رو بده مراقب دل همه باش

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2805
قربونت❤️انشالله حاجت رواییتون به حق امام رضا

ممنومم ان شاءالله شماهم به همه خواسته هاتون برسین و به صلاحتون بااشه♥️🌹🙏🏻🤲

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
قربونت عزیزم ❤️ هممون امام رضایی هستیم فقط تو شلوغی این روزگار متاسفانه فراموش میکنیم

ما ساکن مشهدیم خیلی وقتا دلم هوس زیارت می کنه اما شرایطشو ندارم برم تو دلم نیت می کنم

این چند روزه هم همینطور. خدا خیرتون بده که یادم کردید و دلم هوایی شد

ما ساکن مشهدیم خیلی وقتا دلم هوس زیارت می کنه اما شرایطشو ندارم برم تو دلم نیت می کنماین چند روزه هم ...

خواهش میکنم عزیزم لطفا هر وقت رفتین حرم همه ی بچه های تاپیک رو یاد کنید ممنون

یا امام رضا

چقدر من خوش شانسم تو تگم می‌کنی اجی دیدی اون کاربری تگت کرد که نامه ببره چاه امام زمان؟

عزیزم انشالله حاجت رواییت نه والا ندیدم تعداد تگم هام خیلی زیاده گم شده 

یا امام رضا

2810