2777
2789

دخترم ده ماهشع سه روزه تب اسهال استفراغ دارع 

الان تبش قطع شده

ولی خیلی اسهالع جز آب هیچی نمیخوره همونم بالا میارع دارم دق میکنم الان خیییلی بی حاله 

دو بار دکتر متخصص بردمش

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!

فقط تبش رو‌ هر جور شده پایین بیا ر

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم باید بزنی ، هم دفع داره هم نمیتونه چیزی بخوره خطرناکه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

باید دوره ش بگذره به زور بهش غذا نده بیشتر حالت تهوع میگیره فقط کم کم قاشق قاشق آب بده که آب بدنش کم نشه اگه خیلی بدحاله ببر سرم بزن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

موز نارس 

برنج کته و ماست ...

تا میتونی مایعات بده 

قطع نکنی ها اشکال نداره اگه بالا ام آورد فقط نذار آب بدنش کم شه

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

ویروس گرفته داروهاشو سر وقت بده مراقب تبشم باش خصوصا شب ها اگه زیاد تب میکنه این چند شبو نخواب و پاشورش کن تا خدایی نکرده تشنج نکنه خوب میشه انشالا

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2810