2777
2789

وای لامصب شیب مهران مدیری و حامد اهنگی چی بشه 

امیدوارم لااقل حامد اهنگی توش بدرخشه چون مشخصه نقش جذابی هم بهش دادن

از پژمان جمشیدی و 

این حامد اهنگی متنفرم 

حس میکنم سبک و جلفن...

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پژمان جمشیدی و این حامد اهنگی متنفرم حس میکنم سبک و جلفن...

اولین نفری هستی که میبینم از حامد آهنگی خوشش نمیاد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
اولین نفری هستی که میبینم از حامد آهنگی خوشش نمیاد

😂😂😂😂

بابا همش میخنده

با دندون صدفی اش

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

😂😂😂😂بابا همش میخندهبا دندون صدفی اش

خیلی باحاله خدایی 

یعنی طنازتر از این بشر نداریم تو ایران بنظرم 

من حتی نکاهاشم برام خنده داره 

مثلا توشباهنگی اصلا برام مهم نبود که مهمان برنامه‌کی باشه همین‌که حامد آهنگی مجری  باشه واقعا اون برنامه رو یه طنز عالی میکنه

ماها خانوادگی و فامیلی همه عاشق برنامه هاشیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....