2777
2789
عنوان

کیا از دفع پروتئین در بارداری اطلاعات دارن بیاین خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست
نگران نباش عزیزم توی نت هم دنبال جواب نباش،اگه میتونی هرچی زودتر برو پیش دکترت،اگه هم فعلا بهش دسترس ...

فردا میرم  ممنونم عزیزم از راهنماییت

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دفع پروتیین در بارداری که منجر به ختم بارداری میشه از هفته ۲۰ اتفاق میفته

اوایل بارداری علت پروتئین و خون عفونت ادراریه. باید یه دوره انتی بیوتیک مصرف کنی دوباره ازمایش ده روز بعد از اتمام انتی بیوتیک تکرار بشه

اگـه بشـه چــی میشــــه  

خیلی زود دفع پروتیین گرفتی .برو دکتر احتمالن قرص فشار بهت میده یا آسپرین ‌من ۳۵ هفته داشتم پروتیین ۳ پلاس دفع میکردم به هفته بستری بودم تا بچم ۳۶ هفته به دنیا اومد ‌فشارم ۱۴ بود

سلام خانم، بهتری انشاالله

سلام عزیزم ممنون از احوالپرسیت بله رفتم دکتر قرص سفیکسیم ۴۰۰ داد و آزمایش ادرار ۲۴ساعته گفتن مجدد باید تکرار کنی هنوز آزمایش رو نرفتم

عزیزم دفع پروتیین در بارداری که منجر به ختم بارداری میشه از هفته ۲۰ اتفاق میفتهاوایل بارداری علت پرو ...

یعنی احتمال هست ک بعد آزمایش دیگه دفع پروتئین نباشه؟دکتر بهم سفیکسیم داده گفت ده روز بعد بیا و تو این فاصله آزمایش ادرار ۲۴ساعته بده

سلام عزیزم ممنون از احوالپرسیت بله رفتم دکتر قرص سفیکسیم ۴۰۰ داد و آزمایش ادرار ۲۴ساعته گفتن مجدد با ...

خیر انشاالله نگران نباش، این روزا هم میگذره، میدونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست، توکل به خدا، ۳ ماهه اول که تموم بشه شرایط ت بهتر میشه.

خیر انشاالله نگران نباش، این روزا هم میگذره، میدونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست، توکل به خدا، ۳ ماهه ...

امیدوارم 

ممنونم عزیزم 

یعنی احتمال هست ک بعد آزمایش دیگه دفع پروتئین نباشه؟دکتر بهم سفیکسیم داده گفت ده روز بعد بیا و تو ای ...

اره معمولا علت پروتیین قبل از ۲۰ هفته عفونت ادراریه. حتی توی ادرار ۲۴ ساعته هم اگه وجود داشت قبل از ۲۰ هفته نشونه مسمومیت نیس

ولی شما برای ازمایش دادن، استرس نداشته باش و مصرف پروتئینتو کم کن بعد ازمایش بده

قند خونت نرماله؟

اگـه بشـه چــی میشــــه  
اره معمولا علت پروتیین قبل از ۲۰ هفته عفونت ادراریه. حتی توی ادرار ۲۴ ساعته هم اگه وجود داشت قبل از ...

اما همش زیر چشمام پف داره و سردرد دارم اینجور نبودم ی مدتها این مشکل برام پیش اومده