پیمانه لیوان فرانسوی.
۵پیمانه آرد گندم
۱پیمانه شیریا آب
نصف پیمانه روغن یا ۷۰ گرم کره به دما محیط رسیده
۱ق غ خمیر مایع
۱قغ شکر
۳تا تخم مرغ
شیریا آب رو بزار رو شعله.به حدی گرم بشه که انگشتت طاقت داشته باشه.بعد خمیر مایه و شکر رو بهش اضافه میکنیم(به هم نمیزنیم)روی ظرف رو میپوشونیم ۱۰ دقیقه میزاریم.
تخم مرع ها رو تو ظرف بزرگ بشکن خوب هم بزن بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم(اگه برای پیراشکی یا دونات یا نون خامه ای استفاده میکنی۳قاشق شکر اضافه کن وگرنه برای پیتزا یا نون شکر نمیخواد)شیر رو به تخم مرغ اضافه کن.باز هم بزن ۴لیوان ارد رو بهش اضافه کن ورز بده اگه دیدی کمه لیوان پنجم ارد رو کم کم اضافه کن .۱۰ دقیقه خوب ورز بده اگه خیلی به دست میچسبه کمی ارد بزن.زیاد نزن که خمیرت خیلی سفت بشه
بعد ۱۰تا ۱۵ دقیقه ورز دادن روی خمیرت مشما فریزر بکش.بعد روشم به حوله تمیز بزار ۱ساعت استراحت کنه
بعد ۱ساعت که خوب ور اومد و پف کرد دوباره ۱۰ دقیقه ورز بده و تماااام