2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتین الان بخوام برم قرمه بذارم دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام رشته پلو بذارم با فیله زعفرونی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من بدون زودپز لوبیا رو ب این روش میپزم یک ساعته کامل پخته میشه لوبیا رو بریز تو قابلمه روشو کامل آب کن

بعد زیرش زیاد کن بجوشه وقتی همه لوبیاها اومدن بالا زیرش خاموش کن بذار همشون ته نشین بشه بعد دوباره روشن کن و سر قابلمه رو هم بذار روش 

برای مامان شدنم دعا می‌کنی

منم احتمالا همون دیره برا قرمه

میتونی با مرغ درست کنی .البته من خودم دوست ندارم فقط پیشنهاد دادم 😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
باشه عزیزم

پیمانه لیوان فرانسوی.

۵پیمانه آرد گندم

۱پیمانه شیریا آب

نصف پیمانه روغن یا ۷۰ گرم کره به دما محیط رسیده

۱ق غ خمیر مایع

۱قغ شکر

۳تا تخم مرغ

شیریا آب رو بزار رو شعله.به حدی گرم بشه که انگشتت طاقت داشته باشه.بعد خمیر مایه و شکر رو بهش اضافه میکنیم(به هم نمیزنیم)روی ظرف رو میپوشونیم ۱۰ دقیقه میزاریم.

تخم مرع ها رو تو ظرف بزرگ بشکن خوب هم بزن بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم(اگه برای پیراشکی یا دونات یا نون خامه ای استفاده میکنی۳قاشق شکر اضافه کن وگرنه برای پیتزا یا نون شکر نمیخواد)شیر رو به تخم مرغ اضافه کن.باز هم بزن ۴لیوان ارد رو بهش اضافه کن ورز بده اگه دیدی کمه لیوان پنجم ارد رو کم کم اضافه کن .۱۰ دقیقه خوب ورز بده اگه خیلی به دست میچسبه کمی ارد بزن.زیاد نزن که خمیرت خیلی سفت بشه

بعد ۱۰تا ۱۵ دقیقه ورز دادن روی خمیرت مشما فریزر بکش.بعد روشم به حوله تمیز بزار ۱ساعت استراحت کنه

بعد ۱ساعت که خوب ور اومد و پف کرد دوباره ۱۰ دقیقه ورز  بده و تماااام

2810