مثل اینکه اینا پریشب رفتن خونه مامانم اینا مامان بزرگم حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن خونه بوده حالا مامان بزرگم سنش اونقدر نیست ۷۷ سالشه زن داداشم اومده مثلا دلداری بده گفته راحت میشه از این دنیا غصه نخور حالا تو این دنیا چه خوشی دید همش باید غم غصه بچه هاش میخورد راحت میشه ولش کن بعدم مرگ حقه دیگه دکتر نباش بزار تموم کنه این حرفا مامانم جونش بسته ست به مامانش افسردگی گرفته این حرفا رو که گفته اونم رو کرده به داداشم گفته پاشید از خونه من برید بیرون دلداری نمیخوام مثل جغد شومید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضیا بیشعورن مادر هر چقدر سنش باشه برای بچه هاش عزیزه این چه حرفیه عروستون گفته مامان منم تو بستر بیماریه همکار بیشعورم دراومده میگه یه فامیلامون مثل مامان شما شد و بعد فوت کرد بیشعورها یه دره حرف دهنشون نمیفهمن
عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
میتونست با ی مامان غصه نخور توکلت ب خدا باشه ساده جمع کنه دیگه این گ و ه خوریا چی بود گفته😐
هرچقدم سنش باشه مادرشه
من مادربزرگم۶۸سالش بود فوت کرد هنوز داغش تازس خاطراتی که با اون دارم با هیشکی ندارمش هرکی یه چی ی جوری براش عزیزه عروستون واقعا بی شعوره
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
مامان من سنش کمه اگر کسی سنش بالا باشه بمونه زمین واقعا حرف حقه
وای نگو تو روخدا من مامان بزرگم از مامانم بیشتر دوست دارم حتی کل نوه هاش ناراحتن دختر خاله بزرگم که هیچی اون مامان بزرگم بزرگ کرده اصلا آروم قرار نداره