2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا بیشعورن مادر هر چقدر سنش باشه برای بچه هاش عزیزه این چه حرفیه عروستون گفته مامان منم تو بستر بیماریه همکار بیشعورم دراومده میگه یه فامیلامون مثل مامان شما شد و بعد فوت کرد بیشعورها یه دره حرف دهنشون نمیفهمن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
2805
بگو ایشالا خودت هم چند سال دیگه پیر زن مردنی میشی ، ماهم اینجوری بهت میگیم

ان شاالله که به سن پیری برسه البته

کلا وقتی فرد در حالت احتضار هم هست میگن براش دعا کنید خدا کمکش کنه لفظ بمیره یا زودتر راحت شه و..رو نیارید 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

میتونست با ی مامان غصه نخور توکلت ب خدا باشه ساده جمع کنه دیگه این گ و ه خوریا چی بود گفته😐

هرچقدم سنش باشه مادرشه 

من مادربزرگم۶۸سالش بود فوت کرد هنوز داغش تازس خاطراتی که با اون دارم با هیشکی ندارمش هرکی یه چی ی جوری براش عزیزه عروستون واقعا بی شعوره

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
میتونست با ی مامان غصه نخور توکلت ب خدا باشه ساده جمع کنه دیگه این گ و ه خوریا چی بود گفته😐هرچقدم س ...

خدا رحمتشون کنه چقد جوان بودن ...

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
مامان من سنش کمه اگر کسی سنش بالا باشه بمونه زمین واقعا حرف حقه

وای نگو تو روخدا من مامان بزرگم از مامانم بیشتر دوست دارم حتی کل نوه هاش ناراحتن دختر خاله بزرگم که هیچی اون مامان بزرگم بزرگ کرده اصلا آروم قرار نداره

2810