2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حرف نمی‌زد مامانت نمی گفت عروسم لال تشریف داره

چه حرفای مزخرفی زده

یکی نیست بگه تو دعای سلامتی کن به بقیه ش کار نداشته باش

مرگ و مردن دست خداست 

نوبتی هم نیست

معلوم نیست کی زودتر بره

به قول قدیمیا اجل گشته می‌میرد نه بیمار گران

2805

به مامانت حرفی نزن ولی بهش بگو مامان تو داری با خدا میجنگی ،یادت باشه زندگی درجریانه و فکر کن به ده سال بعد ببین بازهم شرایط همینطوری هست یا نه ...

جواب درستی ب زن داداشت دادی به وقتش بهش بگو زن داداش رفتار تو هم درست نبوده خودت را بذار جای مادرم ، ببین اگه مادر خودت بود هم همین کارو میکردی ...میدونم مامانم اشتباه کرده ولی ای کاش این حرفو بهش نمیزدی چون دلش شکسته بوده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چه نفهم.... مادر ادم 100 سالشم باشه عزیزه. 

چقدر کم عقله... خوبه سنشم کم نیست

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

زن داداشت یا بیسواد یا اداب اجتماعی  بلد نیست حتی ی  مرغ از جلوی خونه آدم مریض میشه  یا دور از جون‌بمیره  آدم غصشو ‌میخوره چ برسه ب ی عزیزی مث مادر 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

چی بگم والا وقتی خودش عقلش نمیرسه درست صحبت کنه اخه این حرفا چیه مادربزرگه شوهرم ۹۸ سالگی مرد ۴ سال کامل بی جون بود هیچکس از این حرفا نزد حتی بعد از فوتش این حرفا بده ولی چیزی به عروستون نگو خودش یه روز میفهمه چه سوتی داده بهتره با داداشت صحبت کنی اونم خیلی مهربون و آروم بگو خب درست نیس این حرف ناراحت میشه 

حق با مادرته ، اصلا نباید معذرت میخواستی باید میگفتی همینکه مامانم اتیشت نزده از سرتم زیاده ، باید میگفتی اومدیمو فردا خودت تصادف کردی مُردی و مامان بزرگم دوباره تو عروسی داداشم رقصید اونوقت میخوای چی بگی ؟؟؟؟؟

وای وای وای اعصابم خورد شد 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
حالا زن داداشم زنگ زده به من میگه آره مامانت مارو انداخته بیرون به خاطر یه پیرزن مردنی مردم چه جووون ...

تو عذر خواهی کردی ازش؟به مادربزرگت گفت پیرزن مردنی،اون وقت تو معذرت میخوای ازش؟

من بودم چهارتا روی حرفای مامانم میذاشتم تحویلش میدادم 😐

2810