2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیک غذا وشام و ناهار و جمعش کنید و عکس نزارید. شاید یکی مثل من فقیره.

ماشالا همه هم چلو گوشت شامی قورمه سبزی ماهی

خدابرکت بده به همه الهی امین

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
2805
چطوری عزیزم؟

همه موادو تفت میدم با ادویه ها برنجو میشورم با آب میریزم رو مواد هم میزنم آبش که کشیده شد دم میزارم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
همه موادو تفت میدم با ادویه ها برنجو میشورم با آب میریزم رو مواد هم میزنم آبش که کشیده شد دم میزارم

من حوصله نداشته باشم اینطوری درست میکنم 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

میگم بعدش غذا زیادی له نمیشه؟؟؟

نه گلم دون دون درمیاد مثل آبکش چون من آب کته رو خیلی کم میریزم از بند انگشت کمتر برای همین دون دون میشه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

میگم بعدش غذا زیادی له نمیشه؟؟؟

اینها عزیزم

اینها عزیزم

😍مرسی عزیز دلم ک عکس گرفتی فرستادی 

ببین من همیشه برنجو میریختم تو مواد ... واقعا بدم میومد 

ولی الان اینجوری از شما یاد گرفتم حتما از این ب بعد اینجوری درست میکنم ... عزیزم تشکر🫂😘🦋

😍مرسی عزیز دلم ک عکس گرفتی فرستادی ببین من همیشه برنجو میریختم تو مواد ... واقعا بدم میومد ولی الان ...

خواهش میکنم گلم . اونجوری به نظرم شفته میشه چون من بی حوصله باشم همه رو باهم میریزم ولی نرم میشه 

اینطوری خیلی بهتره برنج میپزه و ابش خشک میشه بعد باهم مخلوط کنیم نرم نمیشه

2810