2777
2789
اها میگم اگه فقط همین موقع شام بخورید تا صبح گشنه میمونید که 😅باز ما شوهرم خیلی دیر شام میخوره ما ه ...

نه شوهر من به شدت شکمو هر دقیقه یه چیزی میخواد حتی بعضی وقتا پنج شام میخوره دوباره ده شب غذا میخواد  اصلا همه بهم میگن تو خیلی صبوری با یه شوهر تنبل که همش میگه این بیار اونو بیار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شوهر من به شدت شکمو هر دقیقه یه چیزی میخواد حتی بعضی وقتا پنج شام میخوره دوباره ده شب غذا میخواد ...

وای شوهر خواهر منم همینه بخدا دهنش سرویسه خواهرم

فک کن بچشونم ب باباش رفته دیگه واویلاست.هممشش باید درس کنا بریزه تو شکم اینا😐😑

نه شوهر من به شدت شکمو هر دقیقه یه چیزی میخواد حتی بعضی وقتا پنج شام میخوره دوباره ده شب غذا میخواد ...

اره دیگه خسته میشی 

همیشه شام بیشتر درست کن هر موقع گشنش شد دوباره از همون گرم کن بخوره 

2805
وای شوهر خواهر منم همینه بخدا دهنش سرویسه خواهرمفک کن بچشونم ب باباش رفته دیگه واویلاست.هممشش باید د ...

درکش میکنم   حالا من بچه ندارم هرکی میگه یکی بیار میگم بذارین اینو بزرگ کنم بعدا

وای شوهر خواهر منم همینه بخدا دهنش سرویسه خواهرمفک کن بچشونم ب باباش رفته دیگه واویلاست.هممشش باید د ...

درکش میکنم   حالا من بچه ندارم هرکی میگه یکی بیار میگم بذارین اینو بزرگ کنم بعدا

منم ی جاری دارم فقط مثل شما چیزای تکراری درست میکنه. تکرار پشت تکرار

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

منم همین موادومیزنم فقط طرز تهیه متفاوته🙂

چطوری عزیزم؟

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

برنجو جدا درست میکنی؟؟

بله گلم . کته میذارم ابش که خشک شد تو یه قابلمه دیگه ته دیگ میذارم و برنج و موادشو میریزم داخلش

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810