2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۳ سال

۱۶۰

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

کلاس هشتم تموم کرده بودم

۱۷۱

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

ربط داره تا پریود شده قبلش اساسی قد کشیده بعد بلوغ صفحات رشد بسته میشند این یک اصل علمی هست

بیشتر به ژنتیک ربط داره

وگرنه من که ۱۸ سالگی پریود شدم از همه اونایی که اینجا ۱۲. ۱۳ سالگی پریود شدن و قدشون بالای ۱۷۰ هست کوتاه ترم

البته شک دارم راست گفته باشن قدشونو بالاخره دروغ که کنتور نمیندازه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
ربط داره تا پریود شده قبلش اساسی قد کشیده بعد بلوغ صفحات رشد بسته میشند این یک اصل علمی هست

بله ولی همون اصل علمی کلی مثال نقض داره

علوم تجربی، یک علم تجربی هست

ریاضی نبست که مثال نقض نداشته باشه

همینا می‌گن که آره قد ژنه

بعد اندازه مو سرم دیدم طرف خانواده مادری و پدریش با زور ۱۷۰ برسن 

بعد بچه‌ها همه بالا ۱۸۰ 

تازه نه غذای خاصی خوردن

نه رفتن والیبال 

ساعت ۹ هم نخوابیدن

علوم تجربی فقط میگه اکثر مردم 

نه همه

بیشتر به ژنتیک ربط دارهوگرنه من که ۱۸ سالگی پریود شدم از همه اونایی که اینجا ۱۲. ۱۳ سالگی پریود شدن ...

من خودم دوستم اول کلاس پنجم پریود شد

هم خودش

هم خواهرش

خودش که ۱۷۰ عه

خواهرش فکر کنم بالاتر هم هست