2777
2789

داخل ماه ۵ هستم دیروز بخاطر شدید بودن سرماخوردگیم رفتم دکتر عمومی اونم برام سه تا امپول نوشت که یکیش دگزامتازون بود حالا امروز که سرچ کردم تونت میبینم تا شش ماه مانع جذب کلسیم و ویتامین دی میشه حالا من چیکار کنم چه خاکی به سرم بریزم تازه زده بود از جفت هم عبور میکنه یعنی نینیم هم جذب کلسیم نداره؟ دارم دیوونه میشم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭بخدا از وقتی خوندم دنیام بی معنی شده

ن گلم نگران نباش 

در صورت استفاده مداوم و دوز بالا شاید جذب کلسیمو کمتر کنه مثلا 2 سال روزی 5 تا بزنی شاید 1صدم تاثیر بزاره

ن با یبار زدن 6 ماه کلسیم جذب نشه 

خدا نگذره اونی ک این دروغا رو مینویسه 

ن گلم نگران نباش در صورت استفاده مداوم و دوز بالا شاید جذب کلسیمو کمتر کنه مثلا 2 سال روزی 5 تا بزنی ...

نمیدونم زدم عوارض دگزامتازون کلی سایت اومد نوشته بود عدم جذب کلسیم و ویتامین دی  ممنونم ازت گلم نگرانیم کم کردی

دکتر عمومی بود منم که جوشی

ن بابا اتفاقا دکترای عمومی حساس ترن من یه قرص ازیتو میخاستم بخورم چنبار سرچ کرد و پرسید بعد داد ولی وقتی قاطع نسخه نوشت ینی مطعمنه و قبلا جواب داده