دوستان من یه پسر شش ماهه دارم که هم خودم هم شوهرم به شدت رو سلامتیش حساسیم بچه اولمونه حسابی هول و حساسیم روش🥴🥹 دیروز بعد سالها یکی از دوستای دوران بچگیمو از طریق اینستا پیدا کردم که خیلی از پیدا کردنش خوشحال شدم اونم همینطور و کلی ذوق و خوشحالی که همو بعد سالها پیدا کردیم و...اونم ازدواج کرده و...منم این روزا هم تنهام تو این شهر هم دلم واقعا گاهی میخواد با یه دوستی که قدیمیه و خونوادشو میشناسم و مطمئن حرف بزنیم و رفت و آمد کنیم چون خودش و شوهرش هم هردو مشخصه هم آدمهای خوب و باشخصیتین....فقط یه مشکلی هست که متوجه شدم این دوستم خونه شون یه خرگوش دارن که تمام دین و ایمونشونه و عشقشونه و کلا تو خونه و سط زندگیشونه و طوریکه بچه نیاوردن و این خرگوشه جای بچه شونه...الان من استرس گرفتم نکنه بااین دوستم رفت و آمد کنم بعد خدای نکرده موی این خرگوششون بره دهن بچم!🫣😔😖چون میدونم اینایی که حیوانات خانگی دارن حتی موهاشون به لباسای اینا میچسبه و...الان نمیدونم چکار باید بکنم؟ حتی اگه این موضوع رو با احترام و طوریکه دلخور نشه بهش بگم باز اون چکاری ازدستش ساختست؟ ا ن که بخاطر ما نمیاد خرگوش چندساله شو بزاره کنار! از طرفی هم کلی ذوق داره و پیام میده که میخواد پسرپو ببینه وبیصبرانه منتظره تا مابریم شهرستان تا بیاد پیشمون! نمیدونم چکار کنم که هم مشکلی برای پسرم پیش نیاد هم این دوستمو که بعد سالها پیداش کردم نه دلشو بشکنم نه از دستش بدم.البته که مهمترین چیز برام فقط سلامتی پسرمه....شما جای من بودین چکار میکردین؟؟