2777
2789

۱ماه پیش آزمایش داد خ بد بود وضعیت تیروییدش

توروخدا دعاکنید ایندفعه خوب بشه

۱خرده از دز داروش کم کنه

استرس دارم خ

اون سری خ گریه کرد

نمیدونم غصه جوابشو بخورم 

یا چه جوری خون گرفتنش

نگران نباش سرما خوردگی رو نتیجه آزمایش تیرویید گاهی تاثیر میزاره ان شالا چیزی نیست اگرم تیروییدش مشکل داشته باشه با دارو حل میشه تیرویید بچه ها قابل درمانه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش ان‌شالله که چیزی نیست

چکاب پسر منم تیروییدش ریسک داشت چند وقت بعد تکرار کردیم خداروشکر طبیعی بود،برای اکثر بچه‌ها ریسک داره

البته دکترشم گفت برای بچه‌های زیر ۵سال تا ۸نرماله

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥

ایشالا همه چی خوب پیش بره 

نگران نباش پسر منم از بدو تولد تیرویید داشت منم خیلی اشک ریختم و دعا کردم 

ولی گذشت و تیرویید هم داره و صبحا یک چهارم یه قرص بهش میدم الان میگم چقدر الکی خودمو ناراحت کردم بعضی وقتا با دنیا نمیشه جنگید باید پذیرفت 

بله اون که هستمادره و...پسرتون الان چندسالشه؟شما هم داشتید؟

الان ۱۲ سالشه 

اره خودمم ۶ سال قبل تولد پسرم تیرویید گرفتم الان هر دو قرص میخوریم و هیچچچچ مشکلی نداریم وقتی نوزاد بود برا قرص دادنش خیلی اذیت شدم ولی بزرگتر شد دیگه عادی بود تو هم نگران نباش حتی اگرم داشته باشه چیز خاصی نی