2777
2789
عنوان

در ادامه اون تاپیک

145 بازدید | 23 پست

که مادر شوهرش گفته تو دختر من نیستی...

هعی تو تموم تاپیک داشتم فک میکردم که اگه من بودم چی میگفتم 🥲 حس کردم منم همچین کاریو میکردم، من بیست سالمه بهمن بیست و یک میشم ، میگم آدم چطور می‌تونه همجا یه رفتار مناسب داشته باشه ؟

آخه اینا خیلی مهمه تو شخصیت آدم میشه راهنمایی کنین که آدم یهو یه رفتار نامناسب نا پسند نداشته باشه ؟؟

منم بعضا تو حرف زدن گند میزنم اصلا جمله مناسب و پیدا نمیکنم که بگم این خیلی مهمه که آدم قشنگ حرف بزنه .

نمیتونم برم فن بیان پس یه را حل بگین که بتونم او خونه پیاده کنم و رفتارم خوب شه ممنونم🙃❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار مادر شوهرم توی یه جمعی صحبت به دنیا آمدن بچه عروس شد برگشت گفت مگه عروس خودش مادرش مرده که مادر شوهر بخواد بره بهش برسه و فهمیدم داره به من تیکه رو می‌پرونه منم با صدای بلند گفتم خدا هزار سال نگه دارم مادرمو سایه‌شو بالای سرم من اگه یک روزیم مادرم نتونه بخواد بیاد بهم برسه به خاطر دنیا آوردن بچه‌ام شوهرم اجازه نمیده کسی پاشو از در خونه بزاره تو خودش رو تخم چشماش منو نگه می‌داره همون لحظه شوهرم توی جمع برگشت گفت خودم مرخصی می‌گیرم می‌مونم خونه ازت پرستاری می‌کنم چه احتیاجی هست به کسی مادر شوهرم قشنگ لال شد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب حرف نزن وقتی جواب درستو نمیدونی😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دختری  که قراره برا داداشم خواستگاریش کنیم 

دقیقا فن بیانش خیلی خوبه 

کیوته 

مهربونه 

خوش اخلاق 

هر حرفی رو میدونه کجا باید بزنه 

بعصیا گه کمم بودن  عکسشو گذاشتم گفتن زیبا نیست و...

ولی مهم اخلاقش که ماشالله خیلی خوبه 

خیلی دوس دارم شبیه اون باشم 

نخوندم تاپیک رو ...نمیدونم مطلب را درست گرفته باشم یا نه:

من باشم خیلی محترمانه میگم:

بله خب هیچ وقت عروس و مادرشوهر مثل دختر و مادر نمیشن😄

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

نخوندم تاپیک رو ...نمیدونم مطلب را درست گرفته باشم یا نه:من باشم خیلی محترمانه میگم:بله خب هیچ وقت ع ...

عزیزم من گفتم آدم بیاد بدونه کجا باید چه حرفی و بزنه 😂ینی منظورم این بود 

2810