2777
2789
عنوان

ی روز نیست سر تکلیف من این بچه رو دعوا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 87 پست
منظورم شما نبودی گفتم یه خاطره تعریف کنم بخندی روحیت عوض شده🌺

😂😂😂😂بخدا گاهی اوقات خندم میگیره میگم بچه الان چرا باید اینجوری باشه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

اسی بچه منم کلاس اول میخولست این بلا سرم بیاره خودشو میزد خنگی همش دستشویی همش میگفت گشنمه .دیگه اعصابم نمیکشید کل مداد رنگیشاو ب هر اشتباه جلو چشمش شکستم .خوراکی براش ندادم یروز .واگذارش کردم باباش اگه باز انجور کنه و در اخر ی کتک زدم دیگه ادم شد .الان شاگرد اول کلاسه خودش خودکار بعد مدرسه تاشب مینویسه و میخونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوله ببین دوس داره بنویسه یروز نره مدرسه گریه میکنه میگه خسته میشم هنوز علتشو نفهمیدم تلوزیونو خاموش ...

خوب پس طبیعیه دستش خسته میشه . پیش دبستانی رفته پارسال که دست ورزی کار کنه ؟ 

کارایی مثل خمیر بازی بهش بده زیاد انجام بده . 

برای مشق ساعت بذار قانون داشته باش مثلا ساعت ۵ عصر زمان مشق نوشتن باشه چون دیگه از ظهر گذشته استراحتش هم کرده سر ۵ که شد همه چی تعطیل مشق شروع بشه . بعد هم با توجه به اندازه مشق مثلا بگو دوساعت یا سه ساعت وقت داری اگر تا اون موقع تموم نشده بود دفترتو بر میدارم که هی نره پی بازیگوشی . بعدش هم قاطع باش مثلا اگر ساعت ۷ یا ۸ شد دیگه زمین و زمان رو بهم دوخت دفترشو نده با معلم هم هماهنگ کن که چی شده . اخر شب که اصلا و ابدا اجازه نده بگو وقت مشق نوشتن تموم شده . به مرور یاد میگیره . میتونی یه جدول هم بزنی به دیوار  روزایی که سر ساعت تموم میکنه یه ستاره بچسبونی اگر یه روز انجام نداد ازش بکَنی بعد اگر مثلا ۲۰ تا یا سی تا شد یه حایزه خوب بهش بده یا ببرش شهر بازی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اسی بچه منم کلاس اول میخولست این بلا سرم بیاره خودشو میزد خنگی همش دستشویی همش میگفت گشنمه .دیگه اعص ...

منم دفترشو پرت کردم جلدش پاره شد گفتم کیف کتاباتو میدم پسر همسایه 

اخه کلاس اوله بعد میگم ول کن ننویس فردا خودت جواب معلمو بده شروع میکنه ب گریه کردن بیا برام بگو

پس یعنی براش مهمه شماهم همین راهو پبش بگیر نقطه ضعف دادی دستش بیخیال خودتو نشون بده اصلابرات مهم نباشه حتی سده بدون مشق بره مدرسه ولی بهش نگو بنویس بزاربااون استرس روبروبشه تابه خودش بیاد من دخترم درکنار این مشکل بیش فعالی هم داشت الان کلاس جهارمه بخدا موهام نصفش سفید شدتا یکم بهتر شده بعد 4سال سروکله زدن

بعضی وقتا بشدت عصبی میشم ی دونه میزنم به پشتش دیگه کلافم کرده فقط واسه مسخره بازی میره مدرسه

اینکار ونکن خدای نکرده بمرور براش مشکل پیش میاد .خودتم عذاب وجدان میگیری ..ببین این دوران میگذره منم دوتاپسرم مخصوصا اولی اینقد اذیت شدم همش دلش میخواست پاشه بره پای کامپیوتر منم زدمش یوقتا ولی وقتی فک میکنم عذاب میکشم..بمرور درست میشن ..معلمای الان واقعا مشق زیاد میگن همین چندروز پیش خواهرم عصبی شده بود میگفت دلم میخواد برم معلمش و بزنم چرا آخه اینقد مشق میگه به بچه ها،از طرفی مجبوره بشینه رباضی و خودش بفهمه چی به چیه تا به بچه ش یاد بده ،من نمیدونم بعضی معلما چیکار میکنن تو کلاس ..نصف حقوق باید بدن به مادرها ..مشکل همیشه از بچه نیست از معلمم هست ..هم تو مشق هم تو درس ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
معلمشون زیاد دقت نداره روشون کلا رو دوش اولیاس خودشم گفت که تعداد زیاده من نمیرسم

حرص نخور استرس نده با آرامش به خدا جفتتون بهتر نتیجه میگیرین

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورم شما نبودی گفتم یه خاطره تعریف کنم بخندی روحیت عوض شده🌺

خداخیرت بده..من واقعا خندیدم..بامزه تعریف کردی

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
دخترمنم اوله..کلمه د رو اصلا یاد نمیگیره..دیروز بیچاره رو خییییلی بد زدم ..گوشش کبود شد .دستام بشکنه ...

خداااایاااا😑😑😑عزیزم خودتو کنترل کن 

آخه این وضعیه 

مثلا ما نسل جدیدیم یه ذره با دل بچه راه بیا گناه داره ....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

خوب پس طبیعیه دستش خسته میشه . پیش دبستانی رفته پارسال که دست ورزی کار کنه ؟ کارایی مثل خمیر بازی به ...

اره رفته پیش دبستانی بخدا از همه طریق امتحان کردم فقط میخواد از زیر بار دربره 

دخترمنم اوله..کلمه د رو اصلا یاد نمیگیره..دیروز بیچاره رو خییییلی بد زدم ..گوشش کبود شد .دستام بشکنه ...

اخی عزیزم درکت میکنم بخدا منم گاهی اوقات میزنم به پشتش دیگه ناچارم چون خیلی دیگه عصبانی میشم 

خداااایاااا😑😑😑عزیزم خودتو کنترل کن آخه این وضعیه مثلا ما نسل جدیدیم یه ذره با دل بچه راه بیا گناه ...

بخدا دست خودم نبود عین کرولال ها رفتار میکرد هرچی میپرسیدم جواب نمیداد منم زدمش..بخدا انقد دندونامو بهم فشار دادم فکم داشت میشکست

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
2810