2777
2789
عنوان

ی روز نیست سر تکلیف من این بچه رو دعوا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 87 پست

فقط بگم با این کار بچه رو زده میکنی 

بزار چند جلسه انجام نده با معلم هماهنگ کن تو کلاس 

دعواش کنه درست میشه...

اینطوری که پیر میشی تا کی می خوای با داد و بیداد هولش بدی

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

اخه کلاس اوله بعد میگم ول کن ننویس فردا خودت جواب معلمو بده شروع میکنه ب گریه کردن بیا برام بگو

کمکش کن ولی اگ از زیرش در رفت اصرار نکن ب نوشتن 

سعی کن از الان عادت بدی ک تا از مدرسه میاد بنویسه چندتا توبیخ و تشویق واسه این کار بذار تا عادت کنه کم کم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین اصلا میاد خونه میبینم کلا درساش غلط غلوط نوشته

فدای سر جفتتون چرا کاری میکنی که از خونه اومدن نگران باشه استرس بگیره یه مدت رها کن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاریش نداشته باش. بزار خودش انجام بده. یه بار تنبیه بشه  توسط معلم دیگه میخونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه دایی دارم تعریف میکرد می‌گفت بچه بودم بابام برام املا می‌گفت.میگفت هر کلمه ای که بلد نبودم با دود ...

من اونجوری نیستم در اون حد ولی دیگه به جنون میکشه منو از بس زدم تو سر خودم نابود شدم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
فدای سر جفتتون چرا کاری میکنی که از خونه اومدن نگران باشه استرس بگیره یه مدت رها کن

معلمشون زیاد دقت نداره روشون کلا رو دوش اولیاس خودشم گفت که تعداد زیاده من نمیرسم 

کمکش کن ولی اگ از زیرش در رفت اصرار نکن ب نوشتن سعی کن از الان عادت بدی ک تا از مدرسه میاد بنویسه چن ...

بخدا همه‌کار کردم دیشب گفتم نفرستمش سال دیگه از اول بفرستم دیدم نمیشه اصلا امکان پذیر نیست 

اوله ببین دوس داره بنویسه یروز نره مدرسه گریه میکنه میگه خسته میشم هنوز علتشو نفهمیدم تلوزیونو خاموش ...

ایا فقط منم که بیخیالم🙃

من اصلا باهاش کار ندارم

پیش دبستانی 

یهو موقع مدرسه رفتن دو تایی یادمون میوفته مشق داره 

میره انجام میده خودمم کمکش میکنم

فقط بگم با این کار بچه رو زده میکنی بزار چند جلسه انجام نده با معلم هماهنگ کن تو کلاس دعواش کنه درست ...

معلمشون گفت من زورشون نمیکنم تعداد زیاده به عهده خودتون 

دخترمنم اوله..کلمه د رو اصلا یاد نمیگیره..دیروز بیچاره رو خییییلی بد زدم ..گوشش کبود شد .دستام بشکنه ایشالا..بیچاره شب خوابیدنی گف مامان مگ من چیکار کردم زدی اخه فقط بلد نبودم بنویسم..جیگرم سوخت براش 

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
ایا فقط منم که بیخیالم🙃من اصلا باهاش کار ندارمپیش دبستانی یهو موقع مدرسه رفتن دو تایی یادمون میوفته ...

منم پیش اصلا کاریش نداشتم اما الان نمیشه واقعا ننویسه عقب میمونه هیچی یاد نمیگیره

2810