2777
2789
عنوان

برف زیاد تو خواب تعبیرش چی هست

1310 بازدید | 37 پست

امروز صبح خواب دیدم بیرون برف خیلی خیلی شدیدی میاد من دخترم رو قرار ببرم جایی حالا کلاس یا مدرسه نمی‌دونم بعد یه آقایی که مثلا اشنا یا فامیل هست ماشینش دم خونمون هست به من میگه بیا بشین تو ماشین برسونمت برف داره میاد‌ من میرم توماشین با دخترم میشینم آقا میگه چنداحطه صبر کن الان‌ میام میره خونمون حالا خونه مامانم یا خودم نمی‌دونم …… 

بعدش من به دخترم میگم بیا خودمون پیاده بریم دستشو می‌گیرم از ماشین پیاده میشم دخترم میگه مامان برف خیلی زیاده نریم خودمون اما من دستشو می‌گیرم بدوبدو میریم تو خیابون پر برف یه ترسی درونم بود که دارم میرم تو اون برف شدید بعد انگار یه موجودی دنبالمون بود مثلا یه موجود شبیه یه گوله برفی بزرگ دنبال ما بود ما فرار مبکردیم ازدستش بیشتر حس تریس.  داشتم تو خواب از اون همه برف زیاد و اون موجود که دنبالم بود 

شنیدند برف تعبیر داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نیت خیر بگیر اما برف تو خواب نشونه غمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2805

دیدن  برف  تعبیر   اصلا  خوبی  نداره  

اکثریت   اینو‌ میگن‌ 

نشونه‌  مرگه‌   یا ی اتفاق  بد 

من   خواب دیدم  توی  کوچمون  داره  برف میاد  بعد  یکی  تند تند میره سوار ماشین  میشه تو برف 

چن وقت  بعدش   زن عموم‌ داداش‌  جوونش‌ رو از دست داد بهش خبر دادن   تو همون  کوچه  بدو بدو  رفت  سوار  ماشین  شد 

به نیت خیر بگیر اما برف تو خواب نشونه غمه

واقعا پس چرا میگن نعمت و روزی هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دیدن برف تعبیر اصلا خوبی نداره اکثریت اینو‌ میگن‌ نشونه‌ مرگه‌ یا ی اتفاق بد من ...

وای من حالا فکر می‌کردم خوب باشه خدا کمک کنه 

واقعا پس چرا میگن نعمت و روزی هست

تو به خیر و نیکی تعبیر کن و بد به دلت راه نده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره اینم تو نت خوندم

خیر انشاالله دوستم هیچ وقت خوابتو برای کسایی ک تعبیر نمی‌دونن نگو چون هر کی هر تعبیری کنه همون میشه واسه همین همش اول خودت بگو انشاالله خیر 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو به خیر و نیکی تعبیر کن و بد به دلت راه نده

اره من به خیر گرفتم فکر میکردم خوب باشه اخه تو نت گفته اگر تو فصل زمستون باشه خوبه اگر تابستون بد هست 

خیر انشاالله دوستم هیچ وقت خوابتو برای کسایی ک تعبیر نمی‌دونن نگو چون هر کی هر تعبیری کنه همون میشه ...

بله درسته چون فکرم درگیر شد گفتم

2810