2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه

323 بازدید | 36 پست

من صاحب این صفحه نیستم و این صفحه ماله یکی از اشناهامونه

من هشتمم و اومدم تو یه کلاس دیگه ینی پارسال هفتم یک بودم امسال هتشم دو هستم همکلاسی هام عوض شدن ولی میشناسم همشونو چون شیشم باهم بودیم امسال منو تو اکیپ هاشون راه نمیدن دوستای پارسالم هم از مدرسمون رفتن

منم تنهام میخواستم باهاشون دوست شم ولی خیلی بی ادب هستن و دوست پسر دارن و جداازاینا منو راه نمیدن منم دیگه دنبال دوست نیسةم و اینکه چیکارا کنم از تنهایی لذت ببرم راستی من از کتابخونه ، کتاب میگیرم م تو مدرسه میخونم

ببخشید طولانی شد

راستی یادتون نره بهم بگید چیکارا کنم که هم از تنهایی لذت ببرم هم اونا منو ببینن و بفهمن ضعیف نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی بی ادبن و دوست پسر دارن ؟الان فهمیدم چرا رات نمیدن برو دفتر پیش معاونتون داره رسیدگی میکنه به مو ...

راست میگه دیگه 

چرا بچه رو سرخورده می‌کنی ؟؟؟ 

بچه ۱۳ـ۱۴ ساله موقع دوست پسر داشتنشه ؟؟؟

زنگای تفریح نقاشی بکشکارای هنری کنسعی کن با بچه های یه کلاس دیکه رفیق شییا ببین کی تو کلاس تنهلست بر ...

من زنگای تفریح و... کتاب میخونم و توکلاس هیچکس تنها نیست😭🥲 ولی حالا زنگای تفریح میرم بیرون ببینم با کیا میتونم ارتباط برقرار کنن

عزیزم همه یه روزی این کشلو تو مدرسه داشتن اول اینو بهت بگم که وقتی بری دبیذستان احتمال اینکه دوست پیدا کنی بیشتره چونعقل دوستات بیشتر میشه. الان همشون رفتارای بچگونه دارن. بنظرم شما روی خودت کار من سعی کن درستو بخونی که بتونی تو بحثای کلاسی شرکت کنی.  صبا با بچه ها سلام احوالپرسی کن و بشین سر میزت. نباید دنبال دوستی باشی. عادی باشی خودش درست میشه. برای اینکه از تنهایی لذت ببری خودتو ارتقا بده مثلا یه حرفه مثل نقاشی یاد بگیر . خودت زبان یاد بگیر یا یه پیچ بزن و پبشرفتش بده. هرکاری که در توانته و دوست داری. اینم بهت بگم منم همیشه تو دوست پیدا کردن مشکل داشتم. بعد 18 سالگی مشکلم رفع شد و کلی دوست پیدا کردم  ولی الان اصلا حوصله هیچکیو ندارم .حوصله ندارم با دوستام ارتباط بگیرم. خواستم بگم دوستی چیز مهمی نیست و موضوعات مهم تر وجود داره. هرچند که دوست هم چیز خوبیه