2777
2789
عنوان

نجویدن غذا توسط کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 33 پست
وای دخترمنم نمیجوه۱۶ماهشه ۴تادندون جلوبالا۴تادنون جلوپایین یه دونه هام دندون های کناری ازپالاوپاین ی ...

بهش نون باگت بده ماکارونی نرم سیب زمینی سرخ شده نرم که در ماهیتابه رو بستی با بخار و روغن و نمک پخته

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

از الان شروع کن کم کم بذار عادت کنه  بعضی وقتا نان تازه از نانوایی میگیری یه تکه بده دستش بچه ها نان تازه را دوست دارن  غذا هم نیمه سفت بهش بده کم کم که به غذای نیمه سفت عادت کرد یه خورده سفت تر بهش بده همینجوری ادامه بده تا کامل به جویدن عادت کنه

مغز بادام گردو پسته بهش بده  آسیاب نکن نخوردم طوری نیست چند بار بهش بدی دیگه یاد میگیره بجوه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش نون باگت بده ماکارونی نرم سیب زمینی سرخ شده نرم که در ماهیتابه رو بستی با بخار و روغن و نمک پخته

مشکلم این اصلا سمت دهنش نمیبره بزاره تو دهنش منم ادامه ندادم ناامید شدم ول کردم 

دکتر زیاد بردم، کاردرمانی بردم ولی نتیجه نداشته برام کاردرمانگر گفت بیش حسی داره ب لمس حساسه ب باف ...

امشب نون باگت خالی بده دستش نترس تو دهانش آب میشه حویدن رو باهاش بازی کن با دهان خالی و صداهای عجیب غریب در بیار جذاب بشه بازیتون 

بعد نون رو اونجوری بخور بده دستش  

مشکلم این اصلا سمت دهنش نمیبره بزاره تو دهنش منم ادامه ندادم ناامید شدم ول کردم

نا امید نشو ادامه بده بزار با دست غذاهاشو بخوره بزار جلوش

پفک تا حالا بهش دادی؟ بزار جلوش خودت بخور یه تیکه بزار ببین میتونی بدی دستش بخوره

اگه با پفک راه بیاندازیش بعد نون و ماکارونی بده اینجوری دستش 

همه چی میدم بهش ولی خیلی ببخشیدوقتی پوشکشوبازمیکنم میبینم یعضی هانجوویده توپپپوشکن مثلامثل لپه 

منم میگم حتمادوندون نداره واسه اونه مثلامرغومیخوره میخوره بعدتوگلوش گیرمیکنه میندازع زمین ماکارونی روخودش میخوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
همه چی میدم بهش ولی خیلی ببخشیدوقتی پوشکشوبازمیکنم میبینم یعضی هانجوویده توپپپوشکن مثلامثل لپه منم م ...

اصلا مشکلی نداره مدفوعش یاد میگیره بیشتر بجوه 

همه دندوناش هم در بیاد یه چیزایی مثل پسته بادوم همینجوری دفع میشه حتی تو سه سالگی بهش غذای انگشتی بده و بزار بجوه

سیب زمینی رو خلالی کن و با کمی روغن و آب و نمک بپز خوشمزه بشه بده دستش و خودت روبروش بخور و جویدن رو ...

بیشتر کارش با جیغ یا اشاره انجام میده تا حرف بزنه بعضی کلمه ها میگه ولی بعدا دیگه تکرار نمیکنه یا بعضی چیزها رو بجای کلمه درست ی چیز دیگه میگه ولی همیشه همون ب کار میبره مثلا  بجای کره میگه سیکو  دو کلمه هم فقط صبر کن میگه بنظر خود حرف زدنش در حد بچه یک سال یا یک سالو نیم میمونه

بیشتر کارش با جیغ یا اشاره انجام میده تا حرف بزنه بعضی کلمه ها میگه ولی بعدا دیگه تکرار نمیکنه یا بع ...

متوجه حرفات میشه؟‌بقیه چیزاش میگی دکتر و کاردرمانی بردیش طبیعیه؟ بعضی بچه ها ذاتن یکمی دیرتر کاراشونو انجام میدن یا مثلا چون کارش با جیغ راه میوفته دیگه نمیگه سعی کن باهاش زیاد حرف بزنی توجه کنی و وقتی یه کلمه میگه خیلللییی ذوق کن و تشویقش کن حرف بزنه بگو متوجه نمیشم چییییی؟؟؟؟ بگو مامان جون بگو چییی ؟ آب بدم؟؟؟ بگوووو اااااآبببب بببدهههههه قشنگ توجهش رو به دهانت جلب کن

احتمالا یه کم بچه سختی هست درست میشه نگران نباش اگه دکتر گفته موردی نیست باهاش کار کن

پفک رو جدی گفتما امتحان کن

اصلا مشکلی نداره مدفوعش یاد میگیره بیشتر بجوه همه دندوناش هم در بیاد یه چیزایی مثل پسته بادوم همینجو ...

اروقتی توغذاافتاده نمیتونه خوب دفع کنه همش زورمیکشه وتهش یه کم اونم سفت میره دستشویی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
2810