2777
2789
عنوان

نجویدن غذا توسط کودک

185 بازدید | 33 پست

سلام ب همه مامان های نی نی سایت

من یک دختر دو سال هشت ماه دارم ک غذا رو نجویده قورت میده وقتی نوزاد بود شب ها گریه های شدید میکرد اول فکر کردم کولیک داره ولی هیچ کدوم از قطره های کولیک دردش تسکین نمیداد بعد ی دکتر تشخیص داد رفلاکس داره از 4 ماهگی بهش اس امپرازول دادم  بعد شیر تا نیم ساعت ب پشتش زدم و حالت ایستاده نگهش داشتم بعدم غذای کمکی شروع کردم ک متاسفانه میکس کردم ( بدترین کاری ک در حق دخترم کردم میکس کردن غذا بود)  خیلی استفراغ داشت اونم با جهش زیاد موقع استفراغ سیاه میشد نفسش بند میومد منم ترسو بودم همش فکر میکردم داره خفه میشه  بخاطر همین همینطوری ب دادن غذای میکس ادامه دادم دخترمم بچه ای نبود چیزی بکنه تو دهنش یا ب غذا سر سفره دست بزنه یا هوس خوردن چیزی بکنه فقط کم اشتها و بد غذا بود و بسختی با گوشی بهش غذا میدادم ( بزرگترین اشتباه بعدیم همین دادن گوشی بود)  از بعد یک سالگی سعی کردم غذا درشتر کنم یا مثلا غذای انگشتی براش درست کنم ولی.... 

احساس میکنم مادر ناتوان و بدی بودم براش دخترم هنوز غذا رو نمیجوه غذاش کمی درشتر از غذای میکس ولی هنوز نرم و آبداره حرف زدنش مثل همسن های خودش نیست احتمالا فک و زبان بخاطر نجویدن غذا قوی نشده احساس ناامیدی و خستگی میکنم غذا ها بخاطر ظاهر  شبیه ب هم ک له شده و زیبا نیست براش تکراری شده و بی اشتها ترش کرده ولی چون نمیجوه،  غذا با بافت سفت نمیخوره یا غذای خشک و باید له و نرم ابدار باشه تنوع داده تو غذا یا تغییر ظاهر غذا سخته نمیدونم اینجا مادری با مشکل من وجود داره فقط میدونم شرایطم سخت و ناامید کننده ست

بهش آدامس بده بجوه

این راهو دکتر به بچه دوستم گفته بود

چون فکش قوی میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اینجوری بود تا ۹ ماهگی رفلاکس شدید داشت جوری که یه کم غذای بافت دار میخورد عق میزد میوورد بالا همه سرزنشم میکردن تو چه مادری هستی به بچه غذای سفت پیدی میکسش کن و من زیر بار نمیرفتم گفتم اتفاقا به صلاحشه سفت بخوره کم کم با نون دادن به دستش میوه کیک چیزهایی که دوست داشت میدادم دستش خودش میخورد حین خوردن عق میزد ولی ادامه میداد یا عذاهایی که دوست داشت میذاشتم خودش میخورد مثل ماکارانی دیگه کم کم جویدن رو راحت یاد گرفت الان که دوسالشه خداروشکر غذای سفره میخوره تو هم اینکارو کن نترس هنوزم دیر نیست از کم شروع کن مثل سیب زمینی اب پز به قطعات کوچیک برش بده بهش بده بخوره یا چیزهایی که دوست داره انشالله درست میشه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

میتونم تصور کنم چقدر عذاب وجدان داری

ولی خودتو نابود نکن..شرایط بچه ت خاص بوده و تو فقط میخواستی بهش کمک کنی و اون تصمیم ها بهترین کاری بود ک از دستت برمیومد.. 

دست ش نون دادی هیچ وقت؟؟ ک گاز بزنه؟؟

موم عسل رو امتحان کن..خودت با لذت بجو و بذار اونم ترغیب شه

میتونم تصور کنم چقدر عذاب وجدان داریولی خودتو نابود نکن..شرایط بچه ت خاص بوده و تو فقط میخواستی بهش ...

ممنونم از همدردیت عزیزم اره دستش میدم ولی میک میزنه یا لیس  نمیدونم انگار جرٱت گاز زدن نداره هر چی جلوش گاز میزنیم یا میگیم بازم لیس میرنه

بهش آدامس بده بجوهاین راهو دکتر به بچه دوستم گفته بودچون فکش قوی میشه

اون بچه ایه که فکش ضعیفه و میتونه بجوهبچه این خانم درسته قورتش میده گیر میکنه گلوش و خفه کننده است

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

وای دخترمنم نمیجوه۱۶ماهشه ۴تادندون جلوبالا۴تادنون جلوپایین یه دونه هام دندون های کناری ازپالاوپاین یه دونه من هم همش میگم دندون نداره واسه اونه نمیجووه

وای اسی نگرانم کردی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ممنونم از راهنماییت ❤

سیب زمینی رو خلالی کن و با کمی روغن و آب و نمک بپز خوشمزه بشه بده دستش و خودت روبروش بخور و جویدن رو توضیح بده اگه کم کاری شما باشه رفع میشه نگران نباش یه تیکه نون لواش بده دستش میک بزنه رفت تو دهانش هول نشو یا ماکارونی فرمی بسیار نرمممم با سس له شده بزار روبروش

بهم بگو در چه حد حرف میزنه

شاید نیاز به بررسی داشته باشه عزیزم و خدای نکرده مشکل کم کاری شما نباشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
2810