2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 517 پست
@آذر_57 @٩آذر٩٩هستم @آرسامم @افسانه98 @7272

حاجت روایی شما و همه عزیزان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجی اخری فارسیش چیه

اسمشون سارینا جان هستش عزیزم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

تشکر که تگم کردی عزیزدلم 🤍🌸حاجت روا شید الهی 🙏🙏

وظیفه است عزیزم ❤

ممنونم و همچنین 🥰

الهی هر چه آرامش و شادی هست بحق خانم فاطمه معصومه نصیب قلب شما بشه 🤲❤

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@mahta722272 @zahram822 @sssui @زهراگله @sbmimi

دست شما درد نکنه امیدوارم خدا ب شما سلامتی برکت و دل خوش بده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
@چرچیلم @مشید_خانوم @toranjbano @اوج_آسمان @مادرانه_عاشقانهمعده عصبی @آرزوی_آزادی_2

سلام عزیزم سلام گلم زیارت قبول .

برا خوش اخلاقی وراه امدن با دل من هم اونجا از خدا وخضرت معصومه بخواه.

شوهر بد اخلاقم یا اخلاق ورفتارش خوب بشه یا بمیره.ایشالا .عزیزم 

خیلی خوشحالم برات .

ایشالا این شروعی برایرفتن به کربلا ومکه هم برات بشه

فقط عزیزم گلم دعام کن .تو که میدونی مشگل من رو

@دخترنازتونم @دختر_12 🌹🌹

مرسی مهربونم،دختر _۱۲ قبلا توتاپیکای دعا وصلوات بودن فکرکنم تعلیق کردن

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

قربونت اره عزیزم 🌷

راستی دوستم خیلی ازت تعریف میکنه،خوشحالم تگم کردی مهربون❤️من آرزو هستم🤝🫂💐

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

اگر هنوز نرفتید میشه اسم دخترم رو تو لیست تون بنویسید، اسمش لیاناست، بیماره، بیماریش هم درمانی قطعی نداره، از آقا به اذن الله شفاش رو میخوام😭😭😭😭 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
2810