2777
2789
عنوان

حتما باید تاپیک خیانت باشه تا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 36 پست
عزیزم میگم که سمت راستی و الان زدم چراپررنگ تر نشده البته میگم ادرارم رقیق بود یعنی به خاطر اونه ؟

یه هورمون هست اول بارداری زیاد میشه که باعث میشه خط دوم بی بی چک پررنگ بشه بعد به مرور تولید این هورمون کم تر میشه به خطر همینه که خط دوم کمررنگ تره 

فک کنم علتش اینه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دو خط رنگی ببینید، یعنی باردار هستید و بیبی چک مثبت است. ممکن است یک خط، کم‌رنگ‌تر باشد؛ اما هر دو ضخامت یکسانی خواهند داشت. هنگامی که شما در مراحل اولیه آزمایش هستید و سطح hCG شما پایین است، احتمال دارد یک خط، کم‌رنگ شود.

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

مثبته دیگهمبارکه

میگ اخری امروز زدم سمت راستی 

چرا پررنگ تر نشده ادرارم رقیق بودمیشه از اون باشه؟؟؟

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
میگ اخری امروز زدم سمت راستی چرا پررنگ تر نشده ادرارم رقیق بودمیشه از اون باشه؟؟؟

غلظت ادرار کم و زیاد میشه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

عزیزم دیگه مثبت تر از این میخوای😭😂

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

2810