2777
2789

اونایی ک جواب میدن پر رویی میکنن و از رو نمیرن 

بچه های خودم نیستن خواهر برادرم رو 

خیلی عذاب وجدان دارم خیلی بی تربیتن

آروم نمیگیرن دیروز همشون رو زدم خاک بر سرم کنن عذاب وجدان دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خوشم نمیاد تحویلشون نگیر محل نده ولی حق زدن ندارید اونم بچه بقیه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
کلا توهین تحقیر مقایه کتک بچه رو لجباز عقده ای بار میاره

بابا منم کتک میزدن ولی من آروم میگرفتم اینا عین سگ وحشی هستن روانیم کردن از رو نمیرن هی بهشون میگم چرا کاری میکنین بزنمتون اصلا عین خیالشون نیس 

اونی ک تحقیر بشه اصلا نمیکنه میشینه سر جهش اینا پر رویی میکنن 

بچه خودتو بزن واااااااا

البته بچه پررو واقعا زدن داره😂

مخصوصا اینکه احترام بزرگترشو نگه نداره،

دخترخواهرم هرچی بهش محبت میکنم،کادو میگیرم و .....باهاش دوست میشم،بازم بی احترامی میکنه،اینقدر بدم میاد

بابا منم کتک میزدن ولی من آروم میگرفتم اینا عین سگ وحشی هستن روانیم کردن از رو نمیرن هی بهشون میگم چ ...

میگم ک لج میکنه تکرار میکنه ادامه میده

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

تقصیر تو نیست بی ادبی اونا و وظیفه ای هم در قبال ادب کردنشون نداری 

ولی خیلی بده بچه ای که جواب پس بده 

من دیروز داشتم میومدم خونه تو کوچمون یه دختر شاید ۳،۴ ساله نهایت،داشت مثلا با یه تیکه مقوا مثل گوشی حرف می‌زد خیلی شیرین بود برام ذوق کردم پرسیدم با کی حرف میزدی؟ یهو با یه لحنی گفت به تو چه؟؟؟ 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰