2777
2789
عنوان

نامزد منم تو یه فیلم بازی کرده نقش اصلی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 45 پست
شوهر منم واسه ریاست جمهوری آمریکا کاندید شده.... احتمالا خیلی رای بیاره... همه ایالتها بهش رای میدن

ترامپه؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لو رفتم... من خود ملانی هستم....فکر بزارم دونالد زن دوم بگیره... حتی نیم درصد!!!

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون منو ترامپ مدتی رابطه پنهانی داریم الانم که باردارم دیروز برد عقدم کرد منو حلال کن😭😭 ترامپ گولم زد... 

دیگه راه برگشتی نیست چاره ای نداریم همدیگرو تحمل کنیم ملانی جون همین که ترامپ سایش بالاسرم باشه و بیاد هر چند روز ی بار به منو بچم سربزنه کافیه... بیا باهم مثه دوتاخواهر باشیم... به چشم هوو به من نگاه نکن ... با بچمم مهربون باش

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون منو ترامپ مدتی رابطه پنهانی داریم الانم که باردارم دیروز برد عق ...

احتمالا بدلش بود.... دونالد هر جا میره منم باهاشم... حالا ضرر نداره دو تا موشک میفرستم سمت خونه ات با خاک یکسان بشی خخخخخخ

احتمالا بدلش بود.... دونالد هر جا میره منم باهاشم... حالا ضرر نداره دو تا موشک میفرستم سمت خونه ات ب ...

بدلشو گذاشت پیشت خود واقعیش اومد رفتیم عقد کردیم با اثر انگشت و امضا خودش اسمش اومد شناسنامم...

میدونم الان داغی هر کار کنی حقمه... ولی ترامپ نمیزاره این فکر پلید رو اجرا کنی ... به بچه تو شکمم رحم کن اون چه گناهیی داره باید تاوان منو باباشو پس بده؟

ترامپ کلی محافظ برام گذاشته ... الان تو پناهگاهم ... موشک بی فایدس... منو بپذیر... قول میدم هووی خوبی برات باشم... 

بیا بگیر بابا شوهر بو گندو زردمبو مال خودتموافقی دوتایی شتکتش کنیم؟

من که وسایلمو جمع کردم دیگه اسمش رو هم نمیارم... ای کاش همون روز ترور راستی راستی ترور شده بوده خاک برسر... یه تک تیرانداز گیر بیاریم این دفعه بزنه تو هدف

من که وسایلمو جمع کردم دیگه اسمش رو هم نمیارم... ای کاش همون روز ترور راستی راستی ترور شده بوده خاک ...

منم دیگه نمیخوامش قراره نصف شب با هلکوپتر فرار کنم دعا کن عملیات بدون درگیری انجام بشه فرار کنم برم راحت شم از دستش فقط خداکنه بچم شبیهش نشه😲😲

2810