2777
2789
عنوان

شیردهی به نوزاد و شیر دوش برقی

32 بازدید | 3 پست

سلام مامانا پسر من ۲۳روزشه وسخت شیر سینه هامو میگیره می‌زارم دهنش کمی میخوره و میزنه زیر گریه قدرت مکیدن زیاد هم ندارع بخاطر همین کم شیر میخوره و سیر نمیشه منم شیر خشک بهش دادم اما دوست دارم شیر خودمم استفاده کنه کسی راه حلی داره برای این موضوع؟؟؟

اگر کسی تجربه استفاده از شیر دوش برقی خوب رو داره مارک و مدل شیردوششو بهم بگه .واقعا این موضوع برای مادرها خیلی سخته ک شیر خودشونو به بچه ندن و این منو کلافه کرده ممنون میشم نظراتتون و بهم بگید 

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارکه منم دخترم ۲۲روزشه 

منم بااینکه زایمانم طبیعی بود اما شیر زیادی نداشتم که هیچ سرسینه هامم زخم شده بودن نشد شیر بدم از خالم شیردوش برقیشو گرفتم مکش داره شیرو راحت تر میکشه بیرون اما قبلش یه کم اروم ضربه بزن به سینه هات ماساژ بده بعد بدوش البته منم هنوز موفق نشدم الان دیگه سینمو نمیگیره البته من سرسینه هم ندارم متاسفانه

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارکه منم دخترم ۲۲روزشه منم بااینکه زایمانم طبیعی بود اما شیر زیادی نداشتم ...

قدم نو رسیده شما هم مبارک باشه عزیزم .پس شما دخترتونو چطور سیرش میکنید؟؟من آنقدر احساس بدی دارم و اعصابم خرابه ک شیر خودمو نمیخوره ولی گفتم دیگه شیرخشک بدم و شیرمو خشک کنم چاره ای نیست دوشیدن الکی فایده ندارد باید سینه بگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم نو رسیده شما هم مبارک باشه عزیزم .پس شما دخترتونو چطور سیرش میکنید؟؟من آنقدر احساس بدی دارم و اع ...

ممنونم عزیزم من که بهش شیرخشک میدم تلاش میکنم اما نمیگیره دیگه چیکار کنم اما دلم میخواد شیر خودمو بخوره