2777
2789
عنوان

چرا همش با شوهرم دعوام میشه بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 69 پست
هیچی زنگ زد گف ما رفتیم تالار دیدیم ، شما هم مهمون دارید یا نه رو به ما خبر بدین یه روزم هماهنگ کنید ...

خوبه باز مامانت روش شد بگه مولو بریزن مامان من که اصلا نمیگه ولی شوهرت هم وابسته پدرمادرش و صد درصد وضعیت مالی خوبی نداره که بخواد مستقل شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول صبح بهش پیام نده بزار راحت به کاراش برسه بیکاری مگه حی پیام و تماس.

منم عقدم از روز اول آشنایی همیشه شروع کننده ی پیام یا تماس خودش بوده منم همیشه طوری رفتار کردم که برنامه هام زیاد هستن وقت نمی کنم ممنون که تو برام وقت کی زاری.

الان 5ماهه عقدیم، مثلا یه جوری دیگه عادت کردیم یه بار ظهر خیلی کوتاه تماس تلفنی داریم. یه بار شب قبل خواب تماس تلفنی.

من گفتم وقت پیام بازی ندارم لطفا تماس تلفنی باشه.

خیلی در دسترس نباش خیلی هم دوری نکن

عزمزم گفتم اصن بحث عروسی نیستبابای من خودش میخواد عروسی بگیرهدارم میگم اینا کلاااااا به روی خودشون ن ...

ببین من پدرم برام عروسی گرفت و من قید اینوه شوهرم عروسی بگیره رو زدم باید قید ی سری خریداتو بزنی اونا برات نمیخرن اگه خریدن هرچی دوس داشتی بیا بمن بگو اونا با خود تو مشکل دارن عزیزم

گفتی بیا تاپیک آخرم اومدم نظر من بعد از ده سال زندگی اینه هرچی کم حرف تر باشی عزیزتری

کم حرف تر کجا؟ پیش شوهر یا خانواده؟

اخه وقتی حتی خانواده منو محل نمیذارن احترام نمیذارن یه زنگ بزنن خبر بدن

خوبه باز مامانت روش شد بگه مولو بریزن مامان من که اصلا نمیگه ولی شوهرت هم وابسته پدرمادرش و صد درصد ...

نه عزیزم اتفاقا اینطور نیست

شوهرم میخواست پول و بده من نذاشتم

خرید حوله و اینا وظیفه خانواده س 

وقتی مامانش میگه شما بگیر من میدم باید بده

مامان منم روش نمیشه من انقد بهش گفتم زنگ زده

ولی چطور یه نفر روش میشه که بازم هنوز نداده

نه عزیزم اتفاقا اینطور نیستشوهرم میخواست پول و بده من نذاشتمخرید حوله و اینا وظیفه خانواده س وقتی ما ...

پول نمیدن نمیتونی بکشیشون که مطمئن باش اینطور پیش بره به جدایی ختم میشه 

ببین من پدرم برام عروسی گرفت و من قید اینوه شوهرم عروسی بگیره رو زدم باید قید ی سری خریداتو بزنی اون ...

الان چیکار کنم؟ شوهرم داشت بالا میگرفت گفتم برو به کارت برس دیگه به من زنگ نزن قطع کردم

امروز مرخصی گرفته رفته خونه رنگ کنه قراره منو مامانم فردا بریم خونه تمیز کنیم ، آخر هفته سرویس چوب میرسه 

رفته بودم رو مخش که آخر هفته بریم فرش بگیریم

.

از طرفی میخوام اصلا تا شب زنگ نزنم

از طرفی خودم عذاب میکشم 

نه عزیزم اتفاقا اینطور نیستشوهرم میخواست پول و بده من نذاشتمخرید حوله و اینا وظیفه خانواده س وقتی ما ...

پول حوله چقدر شد عزیزم ؟ باید میزاشتی شوهرت بده ی بار فشار بهش بیاد حساب کار میاد دستش

کم حرف تر کجا؟ پیش شوهر یا خانواده؟اخه وقتی حتی خانواده منو محل نمیذارن احترام نمیذارن یه زنگ بزنن خ ...

همه جا اینطوری بیشتر فرصت داری نظر بهتری هم بدی مگه نمیگی تلفن میزنی دعوا میشه خب منم میگم سعی کن کوتاه و منطقی و مثبت حرف بزنی غر نزن اگر مساله مالی هست وضعیت اقتصادی جامعه رو ببین نظرت رو بگو باشخصیت و کم گو باش  

پول حوله چقدر شد عزیزم ؟ باید میزاشتی شوهرت بده ی بار فشار بهش بیاد حساب کار میاد دستش

از روز اول تا الان اونا حتی هزار تومن کاری واسم نکردن

منم از قصد گفتم بذار مامانش بده 

حالا شما حرص اینو نخور ، آخرش هم شوهرم مجبور میشه بده

من دارم از حجم بیشوری حرف میزنم 

الان چیکار کنم؟ شوهرم داشت بالا میگرفت گفتم برو به کارت برس دیگه به من زنگ نزن قطع کردمامروز مرخصی گ ...

با زنگ نزدن چیزی درست نمیشه الان پس انداز همسرت چقدره؟حقوقش چقدره