2777
2789

جلسه اول خانواده شون اومدن همین ماه قبل رفتیم آزمایشگاه و بعدش که اوکی شد یه بار دیگه واسه مهریه و شرایط و اینها حالا قرار شده یه جشن نامزدی بگیریم هر دو ساکن کرج هستیم ، کلا نمیدونم چکار کنم کجا بگیرم چی بپوشم آرایش چطور کیا دعوت کنیم چی بدیم چند نفر و اینا هر کی تجربه یا ایده داره ممنون میشم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خب بستگی داره چند نفر باشیدمعمولاً درجه یک و دو میانخونه دختر برگزار میشهبه صرف عصرانه میوه چای شیری ...

یعنی باغ و تالار لازم نیست؟ خونه خودمون آپارتمان هست کوچیکه. جشن نمیخواد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بستگی داره چند نفر باشیدمعمولاً درجه یک و دو میانخونه دختر برگزار میشهبه صرف عصرانه میوه چای شیری ...

اگر جشن عقد دارید

این مراسم رو ساده تر بگیرید

اگر جشن عقد ندارید خب مفصل تر هم میشه

مثلاً شام بدید

آرایشگاه برو اگر موهات بلنده لختش کن

فعلا شنیون نکن

لباس نامزدی هم خیلی شلوغ نگیر اول کاری

البته سلیقه ای هست 

یعنی باغ و تالار لازم نیست؟ خونه خودمون آپارتمان هست کوچیکه. جشن نمیخواد؟

گفتم که ببین چند نفر هستید

اگر پر جمعیت هستید تو تالار مفصل بگیرید

اگر کم هستید خونه برگذار کنید چون تالار خالی میمونه جالب نمیشه 

اگر جشن عقد داریداین مراسم رو ساده تر بگیریداگر جشن عقد ندارید خب مفصل تر هم میشهمثلاً شام بدیدآرایش ...

خودم به نامزدم گفتم سال دیگه عقد کنیم یا دیره؟ چون امسال سال آخر دانشگاه هستم ترم ۷ گفتم تمرکزم بزارم روی درس وای اصلا هیچ ایده ای ندارم چکار کنم چکار نکنم میخواستم بیشتر دوستام باشند یه شب خوش باشه بعدش میگم اگه اینجوری باشه دیگه هزینه عقد و عروسی هم زیاد میوفته پای نامزدم 

اگر جشن عقد داریداین مراسم رو ساده تر بگیریداگر جشن عقد ندارید خب مفصل تر هم میشهمثلاً شام بدیدآرایش ...

عقد رو من گفتم سال دیگه بعد دانشگاهم الان واسه نامزدی بیشتر میخواستم یه مراسم باشه دوستام باشند فامیل هم مثلا کازین ها و اینا باشند هم سن و سال یه جشن دوستانه باشه نمیدونم الان فکرم ریخته بهم هیچ ایده ندارم