جلسه اول خانواده شون اومدن همین ماه قبل رفتیم آزمایشگاه و بعدش که اوکی شد یه بار دیگه واسه مهریه و شرایط و اینها حالا قرار شده یه جشن نامزدی بگیریم هر دو ساکن کرج هستیم ، کلا نمیدونم چکار کنم کجا بگیرم چی بپوشم آرایش چطور کیا دعوت کنیم چی بدیم چند نفر و اینا هر کی تجربه یا ایده داره ممنون میشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر جشن عقد داریداین مراسم رو ساده تر بگیریداگر جشن عقد ندارید خب مفصل تر هم میشهمثلاً شام بدیدآرایش ...
خودم به نامزدم گفتم سال دیگه عقد کنیم یا دیره؟ چون امسال سال آخر دانشگاه هستم ترم ۷ گفتم تمرکزم بزارم روی درس وای اصلا هیچ ایده ای ندارم چکار کنم چکار نکنم میخواستم بیشتر دوستام باشند یه شب خوش باشه بعدش میگم اگه اینجوری باشه دیگه هزینه عقد و عروسی هم زیاد میوفته پای نامزدم
اگر جشن عقد داریداین مراسم رو ساده تر بگیریداگر جشن عقد ندارید خب مفصل تر هم میشهمثلاً شام بدیدآرایش ...
عقد رو من گفتم سال دیگه بعد دانشگاهم الان واسه نامزدی بیشتر میخواستم یه مراسم باشه دوستام باشند فامیل هم مثلا کازین ها و اینا باشند هم سن و سال یه جشن دوستانه باشه نمیدونم الان فکرم ریخته بهم هیچ ایده ندارم