2777
2789
خب این یعنی پروژه تون مشخص شده هر وقت شروع به کار کردت پیامک میاد نگران نباش واسه ما بعد تخصیص یکسال ...

استرس گرفتم میگم پول جمع کنم واسه واریزی بعدی 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دو سال 40 بود بعدش شد 50 اخر سرم 300 یکجا ریختیم

کاش ماهم اینطوری باشه تا بتونم بدم 

الانم هر دفعه ۴ملیون و ده ملیون دستم میاد میریزم ب اون کارتم 

اخه برای فامیلام واریزی های 40و 60و 80و 100اومده جدا حذف نمیکنن ؟؟

نه اصلأ حذف نمیکنن نترس،چون ماهم داشتیم البته من مشهدم و تمامه پیامک هایی که میومد چهل تومنی بود ما شش تا واریز کردیم،و وقتی رفتیم پرسیدیم گفتن پونزده تا قسط باید بدین

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم واریزی اول رو چطوری زدین؟؟ خودشون گفتن بزن یا رفتید پیگیری کردین

رفتم بارگذاری مدارک انجام دادم بعد یک هفته واریزی اول برام اومد

نه اصلأ حذف نمیکنن نترس،چون ماهم داشتیم البته من مشهدم و تمامه پیامک هایی که میومد چهل تومنی بود ما ...

از کی شروع کردین اینجا تا ۸۰۰ملیون هم ریختن حتی واریزی ۱۵۰هم براشون اومده اخه ۱۵۰ما از کجا بیاریم یهو

اسی جان اصلا اونا نمیتونن شمارو حذف کنن، مگر اینکه شما خودتون انصراف بدین که هم مراحل اداری داره هم باید برین محضر امضا بدین پس ازین جهت اصلا نترس

اسی جان اصلا اونا نمیتونن شمارو حذف کنن، مگر اینکه شما خودتون انصراف بدین که هم مراحل اداری داره هم ...

خدا از دهنت بشنوه اخه پیامک واسه فامیلمون اومده عدم واریزی شما باعث حذف شما از پروژه میشود 

از کی شروع کردین اینجا تا ۸۰۰ملیون هم ریختن حتی واریزی ۱۵۰هم براشون اومده اخه ۱۵۰ما از کجا بیاریم یه ...

ببین وقتی هدفت اینه باید پس انداز کنی،

نه مال ما فقط ۴۰ تومنی بود

ببین وقتی هدفت اینه باید پس انداز کنی،نه مال ما فقط ۴۰ تومنی بود

کم کم دارم جمع میکنم چون ما جدیدا یکم درامدمون زیاد شده مستاجر هم هستم با دوتا بچه 

خدا از دهنت بشنوه اخه پیامک واسه فامیلمون اومده عدم واریزی شما باعث حذف شما از پروژه میشود

نه وقتی واریزی رو به موقع انجام بدی رتبه ات میره بالا،

از تو سایتش نگاه کن،

اگه با شماره ی همسرت ثبتنام کردی برو تو سایت مسکن ملی همه چی رو میاره حتی اینکه چندتا پیامک واریز وجه اومده