2777
2789
عنوان

بچه داری و دانشگاه

49 بازدید | 5 پست

سلام خانما 

من بچم اردیبهشت به دنیا اومد🫠 آلن تقریباً ۶ماهشه مامانم شهر دوره بلند شد رفت شهر خودشون الان از کلاسهای دانشگاهم موندم راهکاری چیزی دارید؟برم مرخصی بگیرم نمیشه غیر حضوری بخونم؟اینم بگم که من نه اینجا کسیو دارم فامیلامون اینجا نیستن و اینکه همسرمم سر کار ه چیکار کنم راستی من با گوشی دوستم تاپیک گذاشتم با اجازه خودش 

با استاد صحبت کن سر کلاس نرو فقط برای امتحان برو 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

یا انصراف بده یا مرخصی بگیر

هم بچه رو اذیت می کنی هم خودتو

درس رو میشد قبل خوند(یعنی حالا بچه دار نمیشدی حالا)

هم میشه بعد خوند

فعلا بچه به شما نیاز داره 

و شما مسولی چون به دنیاش آوردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805