دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۶۵کیلو وزن زیادیه حتما باید ی مربی یا دکتر تغذیه بهت رژیم و حتما ورزش بده
آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
میوه قندش بالاس بیشتر از ۲ واحد در روز خودش چاق میکنه
آره مثلا من پرتقال بیشتر میخورم، موز و اینا نه... مثلا امروز ناهار نمیخوام بخورم به جاش 2 تا خرما با چایی شبم 1 دونه پرتقال صبحونه ام یدونه پرتقال خوردم کلا 200 کالری هم نمیشه کلا من مثلا 1 روز کمتر غذا میخورم به وضوح میبینم لاغر تر شدنمو بقیه هم متوجه میشن چون وزنم بالاست سریع کم میکنم ولی باز میخورم متاسفانه برمیگرده ولی ایندفعه ولش نمیکنم
آره اگه دیدم دماغم کوچیک میشه و متناسب صورتمه کاریش ندارم 😁خودمم زیاد دوست ندارم عمل کنم دلم میخواد ...
اره ممکنه
حالا به سلامتی شروع بکن فقط اصولی شروع کن منم خیلی سر در نمیارم اگر مکملی چیزی لازمه مصرف کن که خدای نکرده ضعیف نشی من خودم برنج رو کم کردم شیرینی رو حذف کردم اما به نظرم خیلی اصولی نبود!
امیدوارم موفق باشی
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
۶۵کیلو وزن زیادیه حتما باید ی مربی یا دکتر تغذیه بهت رژیم و حتما ورزش بده
نه عزیزم دکتر تغذیه رژیماشو هیچ قبول ندارم من فکر میکنم هرکس بدن خودشو بیشتر میشناسه 😍من مامانم بعد از بارداریها وزنش 84،85 میشد خودش رژیم میگرفت تو 4 ماه میشد 64،65😍
آره مثلا من پرتقال بیشتر میخورم، موز و اینا نه... مثلا امروز ناهار نمیخوام بخورم به جاش 2 تا خرما با ...
اینطوری که کلا غذا نمیخوری نمیتونی زیاد ادامه بدی خسته میشی ولش میکنی دوباره همش برمیگرده بهتره یه روش اصولی برای رژیم داشته باشی فقط پرتقال و خرما که نمیشه پروتئین حتما داشته باش
نه عزیزم دکتر تغذیه رژیماشو هیچ قبول ندارم من فکر میکنم هرکس بدن خودشو بیشتر میشناسه 😍من مامانم بعد ...
خب ب بدنت ضرر میرسونی پوستت هم شل میکنه
آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
خیلی مواطب باش میوه زیاد خورن مخصوصا مرکبات کبد رو چرب میکنهبه نظرم مطمئن ترین راه کالری شماریه
من آنزیم کبدم رفته بالا اتفاقا البته سری قبل بالاتر بود دمنوش زیره و پیاده روی طولانی بدون رژیم انجام دادم نرمال نرمال شد چون مدتیه تو خونم بیرون نمیرم اصلا و فعالیت ندارم باز رفته بالا، بهترین چیز برای کبد فقط فقط پیاده رویه خیلییی تاثیر داره به چشم دیدم