2777
2789
عنوان

بچه هاا تغییر بعد از کاهش وزن زیاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 91 پست
همکارم چاق بود با همون مانتو چاقیش می اومد و کارش هم طوری بود یه جا نشسته بود کسی نمیدیش زیاد یه دفع ...

منم یه دوستی داشتم خیلی چاق بود در عرض یک سال نمیدونم چند کیلو کم کرد اصلا نمیشناختیمش بعد مدتی که دیدمش هی خودشو معرفی می‌کرد میگفت فلانی ام اصلا باورم نمیشد البته اون دماغشو بعد لاغری عمل کرد کلا کوبید و از نو ساخت 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم دارم وزن کم میکنم با کالری شمار نه به اندازه شما ولی خوب وزنم ۷٠کیلوئه باید بشم ۵۵شوهرم توی یکما ...

حذف قند مصنوعی و خیلیی کم کردن نون و برنج در حد رفع هوس بیشتر میوه و سبزیجات میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما همین الان ک باز ی تاپیک دیگه زدید راجب این مورد

خوب ذوق داره حالا از شما کم میاد این بنده خدا دوتا تایپیک بزنه؟  چه اشکالی داره واقعا اینقدر تنگ نظربودن خوب نیست نتونی ببینی یکی دلش میخواد هیجانشو بابقیه شریک بشه.  

شما که دیدی دوتا تایپیکه دومی رو باز نمیکردی عزیزم لتزم نبود تو ذوقش بزنی

منم یه دوستی داشتم خیلی چاق بود در عرض یک سال نمیدونم چند کیلو کم کرد اصلا نمیشناختیمش بعد مدتی که د ...

منم اتفاقا میخوام دماغمو عمل کنم😁😍آفرین بهش واقعا آدم کلا اعتماد به نفسش زیاد میشه 

سردیجات حذف بشه گرمیجات باعث میشه صورت جوش بزنه برای کبد خوب نیست. دهان هم افت میزنه نباید هیچ گروه ...

اون جوشا فضولات وسموم بدنته که با خوردن گرمیجات و روان شدن خونت میزنه بیرون دست کاری نکن جوشارو بعد از یه مدت که بدنت پاک شد دیگه خبری از جوش نیست حرارت کبدتو هم با حجامت کبد و خوردن چیزای معتدل در شب کنترل کن

منم اتفاقا میخوام دماغمو عمل کنم😁😍آفرین بهش واقعا آدم کلا اعتماد به نفسش زیاد میشه

چه شوددددد خیلی هم عالی

البته اگر بینیت خوبه ولش کن اون دماغش برا صورتش زیادی بزرگ شد 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
حذف قند مصنوعی و خیلیی کم کردن نون و برنج در حد رفع هوس بیشتر میوه و سبزیجات میخورم

هووفففف منه شکمو چطوری اینکار رو کنم.  شوهر من هیچی نمیخورد با دوتا خرما و یه لیوان چایی خودشو سیر نگت میداشت من نمیتونم.  ولی دارم همت ی تلاشمو میکنم. 

میدونی یکی بهم گفت شبیه گلابی شدی منم اوگیزه گرفتم لاغرکنم

خدا کنه منم بتونم

چند کیلویی مگه؟؟ وزن هدفت ۶۰، ۶۵ذکیویه؟؟ منم امروز روز نهم رژیممه ، ولی مسیر طولانیه ، سخته کم کردن

زیاااد حدود 120 شدمم دیگه اذیتم صورتم قشنگ بود دیگه دارم واقعا پف میکنم از خودم بدم میاد میخوام فقط هرچه زودتر خلاص بشم از این چربی‌ها 😢🥺

چه شوددددد خیلی هم عالیالبته اگر بینیت خوبه ولش کن اون دماغش برا صورتش زیادی بزرگ شد

آره اگه دیدم دماغم کوچیک میشه و متناسب صورتمه کاریش ندارم 😁خودمم زیاد دوست ندارم عمل کنم دلم میخواد دماغم همین فرمی باشه فقط یکمی کوچیکتر بشه فکر کنم بخاطر چاقی دماغمم پف کرده 🥺

بله گلم 😊

مطمئنا تغییر می‌کنی اولش بد میشه ولی بعد دوباره خوب میشی.شوهر من ۲۰کیلو کم کرد همه میگفتن معتاد شده با اینکه سفید پوسته ولی پوستش کدر شده بود ولی بعد یه سال که خودشو رو همون وزن ثابت نگه داشت ،عالی شده.الان همه ازش میپرسم چیجوری کم کردی افرین

زیاااد حدود 120 شدمم دیگه اذیتم صورتم قشنگ بود دیگه دارم واقعا پف میکنم از خودم بدم میاد میخوام فقط ...

من جاریم ۱۰۰ کیلو بود فروردین عمل کرد، روز به روز لاغرتر شد، ماهی ۱۰ کیلو، الان خیلی لاغر شده، و عالی شده، عمل بایپس کرد، یکسره به خودش میرسه با قبلش قابل مقایسه نیست ، البته منم اضافه وزن دارم و شروع کردم ولی خب روند لاغری پایینه ولی راضی م

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
هووفففف منه شکمو چطوری اینکار رو کنم. شوهر من هیچی نمیخورد با دوتا خرما و یه لیوان چایی خودشو سیر ن ...

میتونی عزیزم منم اراده ام فوق العاده ضعیفه الان 2،3 روزه شیرینیمو گذاشتم کنار الانم دارم رژیم میگیرم