2777
2789

بچه ها واقعا آدم خیلی تغییر میکنه مگه نه؟😍

من 60، 65 کیلو باید کم بشم رژیممو شروع کردم میدونم میتونم فقط ری اکشن ها رو دلم میخواد ببینم چون میدونم کسی نمیشناسه منو دیگه 😁😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۰ کیلو کم کردم هر کی میبینه میگه مریض شدی؟ولی واقعا محل نده به این حرفا مهم سلامتی بدنته 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

رژیم اصولی باشه بد نمیشی و کاری ب حرف بقیه نداشته باش مهم اون حس خوب سبکیه ک داری گور بابای مردم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم دارم وزن کم میکنم با کالری شمار 

نه به اندازه شما ولی خوب وزنم ۷٠کیلوئه باید بشم ۵۵

شوهرم توی یکماهو نیم از ۹۵شد ۸٠ با همینکالری شمار.  خداکنه منم بتونم. 

شما جطوری دارین کم میکنین.  من بچه هم زدارم باشگاه نمیتونم برم وقتاییکه خوابه تو خونه ورزش میکنم

فقط هفته ای نیم کیلو کم کن اونم با مصرف گرمیجات و حذف سردیجات وگرنه پوستت شل میشه

سردیجات حذف بشه گرمیجات باعث میشه صورت جوش بزنه برای کبد خوب نیست. دهان هم افت میزنه نباید هیچ گروه غذایی رو حذف کرد 

دقیقا حرف آدمای حصوده

همش میگن چرا انقد زرد شدی شاید مریضی چقد ضعیف شدی این درحالی که مم هنوز کلی اضافه وزن دارم!!انقد گفتن گفتن تا باز هم اشتهام زیاد شده دو کیلو اضافه کردم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!