2777
2789
عنوان

واااییی چقدر تغییر میکنممم

156 بازدید | 13 پست

بچه ها من وزنم خیلیی زیاد شده حدودا 120 الان رژیممو شروع کردم اصلا برنج و نون رو حذف کردم کالری مورد نیازم 2300 تاست من 400،300 تا میخورم سیر هم میشم یعنی اگه نخوام میتونم نخورم فقط بگین چقدر تغییر میکنم اگه 65 کیلو تا 6 ماه دیگه کم کنم😍😍دیگه فکر کنم کسی نمیشناستم😂فقط دوست دارم واکنش بقیه رو ببینم اون موقع 😍😍😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه کاهش وزن زیاد داشتم خیلیا دهشون باز میموند 

خیلیا هم حسودی میکردن

ادم خوشگل میشه خوش استایل میشه قدش بلند میشه ریلکس میشه اصلا خیلی خوبه

فقط حواست باشه استپ کردی دلسرد نشی ول کنی

یواش تر چه خبر ب بدنت آسیب میزنیا بعدشم برنج نباید کامل حذف کرد ریزش مو میاره و اینکه ۶۵ کیلو تو ۶ م ...

میدونم ولی خب هر 3 روز 1 کیلو کاهش وزن فکر کنم مناسبه که ماهی 10 کیلو کاهش وزن میشه مجبورم سریع کم کنم عزیزم خیلیی اذیتم 😢

من تجربه کاهش وزن زیاد داشتم خیلیا دهشون باز میموند خیلیا هم حسودی میکردنادم خوشگل میشه خوش استایل م ...

واای واقعااا چند کیلو کم کردی عزیزم؟ آفرین به اراده ات واقعا گلمم😍 منم فکر کنم کسی اصلا نشناسه منو بعد از لاغری 🤣اصلا یه آدم دیگه ای میشم 

میدونم ولی خب هر 3 روز 1 کیلو کاهش وزن فکر کنم مناسبه که ماهی 10 کیلو کاهش وزن میشه مجبورم سریع کم ک ...

ن نرمالش هفته ای نیم کیلوئه گلم 

برا خودت میگم چون اگ سرسری بگیری باز بر میگرده وزنت 

خلاصه موفق باشی

ن نرمالش هفته ای نیم کیلوئه گلم برا خودت میگم چون اگ سرسری بگیری باز بر میگرده وزنت خلاصه موفق باشی

فداتون باشم عزیزم ممنونم از شما❤️آره منم خونده بودم که ماهی 3،2 کیلو  نرماله ولی فکر کنم اگه بعد از رژیم بتونم همین روندو ادامه بدم شاید وزنم ثابت بمونه