2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نگیر بخاطر یبوست زیاد هس ک خون اومده باید دیگه اصلا شکر و قند مصرف نکنی که توی کیک ها و ابمیوه ...

وای ا زه من قبلنم اینجوری شده بودم ولی ی مدت بود درست شده بود 

بعد این وسطا همش کیک شکلات خوردم از دیروز معدم و رودم درد میکنه 

وای میترسم بزم بگن آندوسکوپی خیلی میترسم ازشش خیلییی

2805

از یبوسته زخم شده

روده و معده خونریزی کنه مدفوع سیاه میشه نمیتونی واضح خونو ببینی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
وای ا زه من قبلنم اینجوری شده بودم ولی ی مدت بود درست شده بود بعد این وسطا همش کیک شکلات خوردم از دی ...

برو طب سنتی مزاجتو درست کن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
وای ا زه من قبلنم اینجوری شده بودم ولی ی مدت بود درست شده بود بعد این وسطا همش کیک شکلات خوردم از دی ...

ن تو دیگه دور مواد بیرونی بخصوص شیرینی جات خط بکش..سیر و بلال هم برای اسهال شدن عالیه..خیلی جدی بگیر ک دبگه یبوست نشی وگرنه خیلی خطرناکه

نگران نباش عزیزم.درکت میکنم استرس گرفتی ولی مطمئنم چیز مهمی نیس به قول یه عزیزی هرکسی بهترین طبیبه برای بدن خودش.به خدا توکل کن دم اذان وبیشتر مراقب این امانتی(جسمت)باش.حتما خوردن چیزی زیاده روی کردی

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤

استرس نداره دختر براي يبوسته احتمالا هموزوييد يا شقاق داشتي خونريزي كرده  با غذات روغن زيتون بخور ب هيچ عنوان هله هول و فست فود يمدت نخور  تا خوب شي يكمم روغن شتر مرغ بزن يا ويتامين اي دردت ميره 

خون روشن بود ک یهو آب گرفتم روش خون پخش شد وایی بخشید اینارو میگم مجبورمم

دختر من یکسالشه اینطور میشه

من آب ولرم با معده خالی بهش میدم مثلا نیم ساعت قبل غذاش

روغن زیتونم زیاد  میریزم تو غذاش اوکی میشه

2810