2777
2789
نمیدونم

س

اگر زخم معده داشته باشی،  رنگ مدفوعت باید مشکی باشه، یا تیره _اگر هم از روده هات باشه اونم بصورت خون شفاف دیده نمیشه _احتمالا شما یبوست دارین بخاطر همینه ک احساس درد تو معده و روده میکنین 

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد  ...      فقط خدا 
ساگر زخم معده داشته باشی، رنگ مدفوعت باید مشکی باشه، یا تیره _اگر هم از روده هات باشه اونم بصورت خو ...

واقعا؟؟ینی شما میگین یبوست 

اگ‌ابن با سه خیالم راحت میرم دارو میده 

اگ از روده باشه چجوریه؟

ن مدفوع تیره نبود خون روشن بود آب گرفتم روش پخش شد 

شرمنده ک اینجوری میگم ولی مجبورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟ینی شما میگین یبوست اگ‌ابن با سه خیالم راحت میرم دارو میده اگ از روده باشه چجوریه؟ن مدفوع تیر ...

اره من خودم زخم معده، میکروب و التهاب معده دارم 

معده اگر زخم باشه، بیشتر سوزش داری تا درد و بعدم رفلاکس میکنی،  رنگ مدبوع هم تیره متمایل به سیاهه

اره من خودم زخم معده، میکروب و التهاب معده دارم معده اگر زخم باشه، بیشتر سوزش داری تا درد و بعدم رفل ...

شایدم رخم چون معدم درد میکنه 

رودم هم انگاری پره دردش اینجوریه 

انگار سنگینه 

2805
شایدم رخم چون معدم درد میکنه رودم هم انگاری پره دردش اینجوریه انگار سنگینه

درسته پس، بخاطر یبوسته _الان معده و روده ات سرد شده، کند کار میکنه، بخاطرهمینه ک احساس سنگینی، درد و کسلی میکنی