2777
2789
عنوان

از عصر دارم گریه میکنم افسرده شدم

165 بازدید | 19 پست

یازده روزه زایمان کردم

۵روز اول ک‌ بستری بود بیمارستان

حالام زردیش رو ۱۲ ونیمه

دختر اولمم ک ۵سالشه سرما خورده فرسادم رفته پیش مامانم

نوزادمم بینیش خس خس میکنه

یعنی داغونم چرا نوزاد ده روزه سرما بخوره 

هیچ توجه و محبتی هم از سمت شوهرم نمیبینم احساس تنهایی میکنم

از الان لامپ خاموش کرده رفته تو اتاق خوابیده فیلم میبینه تو‌گوشیش بمنم گفت شب بخیر

بنظرتون من الکی اینقدر غصه میخورم؟یا واقعا شرایطم بد هس؟

نکنه افسردگی بعد زایمانه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه رفتار همسرتون مناسب نیست 

پس کی کمک کنه نگهداری نوزاد ؟ شما که تازه زایمان کردی 

و همه خانما ها تو این تایم نیاز به محبت دارن

بهش بگو  صحبت کن باهاش بگو نیاز به محبت دارم نیاز به کمک دارم 

خب باید بیشتر کمک کنن اطرافیانت ..کاش خودت پیرفنی خونه مادرت...بعد هم مردا همینن ..شوهر منم بعد زایمان همیشه طلبکاره انگار ..کلا اخلاقش بد شده نسبت به قدیم...ولی خب زن ها همتون این دوران خیلی حساس و زودرنج میشن ....بنظرم فقط کمک بگیر

متاسفانه رفتار همسرتون مناسب نیست پس کی کمک کنه نگهداری نوزاد ؟ شما که تازه زایمان کردی و همه خانما ...

تو بارداری خیلی منو‌اذیت میکرد چون‌نمیتونسم باهاش رابطه داشته باشم همش سر کوفت میزد بهم شاکی بود

دوسه شب پیش نصف شب اومد سمتم منم همکاری کردم باهاش بعد گفت نه الان نمیخوام .گرفت خوابید. دیگه هم نیومد. امشب دوسه تا تیکه بهش انداختم غیر مستقیم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

خب باید بیشتر کمک کنن اطرافیانت ..کاش خودت پیرفنی خونه مادرت...بعد هم مردا همینن ..شوهر منم بعد زایم ...

مامانم شاغله . امروز دختر بزرگم بردم دکتر گفت عفونت گوش داره مریضی بدی هم هس حتما دورش کن از خونه وگرنه نوزادتم میگیره. بخدا سرم داره منفجر میشه از بس غصه میخورم. با شوهرمم راحت نیسم بخام درد و دل کنم. میریزم تو خودم.

چرا مرد ها یاد نگیرن اینو ؟ چرا بهشون نگیم ؟ که باید محبت کنی نیاز دارم

نمیدونم ...من گفتم ولی انگار تو کلش نمیره...یسره هم ننه های گدا گولی شون رو میزنن تو سرت که مامان من با ندادی و با ۵ تا بچه و زایمان طبیعیییییی همه کار کرد تو تنبلی

مردا اصلاااااااا درکی از پریودی حاملگی زایمان ندارن اصلا واقعا شعورشون تو این قضیه صفره.حق داری ولی ...

ب همه کاری میرسه ولی توجهی نداره بمن. میترسم اینقدر دارم‌گریه میکنم شیرم کم‌بشه امشب ولی دس خودمم نیس داغونم از نظر روحی

تو بارداری خیلی منو‌اذیت میکرد چون‌نمیتونسم باهاش رابطه داشته باشم همش سر کوفت میزد بهم شاکی بوددوسه ...

اگه قرار بود سرکوفت بزنه حواسش جمع میکرد ببخشید بچه دار نمیشدید بهش میگفتی اینو که مگه تقصیر منه باردار شدم ؟ حالا هم بچه جفتتونه باید کمک و همکاری کنه 

چرا سکوت میکنید دعوا هم نکنید ولی صحبت کنید بگید من نیاز دارم به محبت 

بچت رو ببر دکتر قطره میده برا بینیش و بازش میکنه.پسر منم  مهرماه بدنیا اومده بود سر ده روز همیجور شد..شوهرتم والا از دسترس من خارجه.من وقتی زایمان کردم وشوهرم میخابید وقتی بچه بیدار میشد کمی دیر ساکتش میکردم تا اونم بیدار شه که بدونم اونم بیدار شده حالا دوباره میخابید ولی مطمین بودم بدخواب شده.البته من واسه هردو بچم هیچ جامون رو جدا نکردیم