2777
2789
عنوان

مقصر من هستم چرا همه میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
تویی ک نمیخای طلاق بگیری و با همه اینا دوسش داری جرا رفتی بانکو این کارو کردی؟؟کسی ک زندگیشو دوس دار ...

ببین منو هیچ حساب نمی‌کرد هیج انگار ک وام من نبود 

من هیچکاره بودم هیچکاره

وام می‌داد پدرش یا خرابش میکرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیکاریشو روز اول دیدی.بیماریشم دروغ گفتن درسته ولی با دارو میشه کنترلش کرد و توام ب قول خودت دوسش داری.این بجه بازیا واسه جیه دقیقا؟؟تو این دعوا واقعا مقصری.قبل اینکه بری بانک با ی اکانت دیگه ده تا تاپیک زدی یادمه خیلیام از جمله خودم بهت گفتیم نرو.ی سری بجه مدرسه ای گفتن برو توام رفتی.بلاخره مغازه بزنه هرکار بکنه قسطشو میده زندگی خودت جلو میوفته وامت بسوزه دلت خنک میشه؟؟شماها هنوز ب درک زندگی مشترک نرسیدین.ب درک دوس داشتنم نرسیدی کسی ک شوهرشو زندگیشو دوس داشته باشه اول زندگیه دیگه پای سختیا میمونه جاروجنجال واسه ۵۰تومن طلا رانمیندازه

ببین منو هیچ حساب نمی‌کرد هیج انگار ک وام من نبود من هیچکاره بودم هیچکارهوام می‌داد پدرش یا خرابش می ...

خب الان رفتی بانک درست شد؟؟حسایت کرد؟؟زندگیه خودتو خراب کردی تو در همسایه آبروی خودتو بردی دیگه

نه:) گفتم که صرفا اصلاحش کنم که جای دیگه ی اشتباه به کار نبرید🌱

اه اعصابم ریخت به هم طرف انقد نقص داره ایشون میگه دوسش دارم😐

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
ببین منو هیچ حساب نمی‌کرد هیج انگار ک وام من نبود من هیچکاره بودم هیچکارهوام می‌داد پدرش یا خرابش می ...

تو زندگیه مشترک ماله منو ماله اون نداره.اونم واسه وامی ک قسطش میخاد پرداخت بشه 

من هیچ مشکلی با بیماریش ندارم چون فقط یبار مریض شد تو این ۶ماه

اولین جیزی ک تو این تاپیک ب عنوان مشکل اعلام کردی ک بیماریش بود.اگر تو بحثو دعواهاتون شوهرت مقصره از همین کارت کاملا مشخصه ب همون اندازه توام مقصری.تصمیم درستو گرفته جدابشین جفتتون راحت میشین