2777
2789
عنوان

توهم بدون مواد

38 بازدید | 4 پست

اسکیزوفرنی هم ندارم. مواد هم مصرف نکردم. اما فک میکنم ی زنی از راه دور با ی دستگاهی همش حرفامونو گوش میده بعد خودشم حرف میزنه تو سرم ولی فقط من می‌شنوم صداشو خیلی عجیبه. بعد هرچی مینویسمم حتی میخونه بعد با ی حالت ک انگار بخاد اذیتم کنه هم همیشه حرف میزنه.... اصلا باورم نمیشه اون واقعی نیست... 

چند ساله هر روز هست ,صدای سوت گاهی میزاره ،صدا خودش و نویز های ریز. تو گوشم همش هست..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
پیش روانشناس رفتی ؟

اره 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تشخیص؟

گفتن بیشتر اجتماعی باش..چیزیت نیست

اما خب بی هیچی ک نیست ک