2777
2789

قشنگه 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
اونایی که اتک ان تایتان رو دیدن میگن بزار آرمین😍😍😁البته میدونستید ارمین یک اسم المانی هم هست اونج ...

من اصلا اهل فیلم بجز فیلم ها تلوزیون نیستم .ازبس فکر کردم الان زد به ذهنم گفتم بپرسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه،یکی از دوستای پسرم اسمش آرمینه،مامانش که صداش میزنه خیلی گوشنوازه

خداروشکر نظرات مثبته.ازبس به اسم فکر کردم دیوونه شدم.میخواستم بذارم حسین اسمشو اینجا بد تلفظ میکنن 

خداروشکر نظرات مثبته.ازبس به اسم فکر کردم دیوونه شدم.میخواستم بذارم حسین اسمشو اینجا بد تلفظ میکنن

والا خواهر آدم بی فرهنگ هر اسمیو یه جوری عوض میکنه حالا هر اسمی باشه

حرف ر تو آرتین رو نمیگن.میخواستم بذارم حسین حتی حسین هم حِسین میگن عصبی میشم اسم بچه رو کسی بد تلفظ ...

نمیدونم شما میخای صدا کنیدش ولی آرمین قشنگتره بین الملی هم هست یه فیلم کره ای میدیدم اسم پسرش آرمین بود

عزیزم من تو سرچ درمورد کلینیک ساری ب تاپیک شما برخوردم و چند تا از تاپیک هات رو خوندم.دیدم به جا گفتی نذر کردی که اگر پسر شد اسمش رو بذاری حسین.

حالا که خرت از پل گذشت و جنسی خواستی که شد. نذرت یادت رفت؟

تو که میدونستی حسین رو برادرشوهرت بد تلفظ میکنه چرا اصلا نذر کردی؟

من نه ساله در ب در دنبال بچه ام.خیلی د‌ست دارم سر اسمش نذر کنم اما نمیکنم.چون میدونم اونموقع ک بشه شوهرم اسم مذهبی نمیذاره.و من میمونم و یه نذر اداد نشده و یه دلواپسی همیشگی...بذار ارمین ارتین آروین یا هرچیز دیگه ای.اما یادت باشه ب قولی ک ب خدا دادی پایبند نبودی.و هرچی پیش اومد از خدا گله و شکایت نکنی

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
عزیزم من تو سرچ درمورد کلینیک ساری ب تاپیک شما برخوردم و چند تا از تاپیک هات رو خوندم.دیدم به جا گفت ...

امضاتون از دیشب خیلی ناراحتم کرده.

ایشالاه به زودی زودی مادر بشین عزیزم💚

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

سلام

خوبی آیدا جون .امروز یهو یادت افتادم گفتم برم تاپیکاش ببینم آی وی اف کردی چی شد.فهمیدم منفی شد ناراحت شدم

تا اینک دیدم بارداری خداروشکر ب خواستت رسیدی خیلی خوشحال شدم

کی گل پسرت بدنیا میاد

تبریک میگم .

خوشبختی بچه هاتو ببینی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم من تو سرچ درمورد کلینیک ساری ب تاپیک شما برخوردم و چند تا از تاپیک هات رو خوندم.دیدم به جا گفت ...

عزیزم این حرفا چیه میگی ب ی خانم باردار

نگو دلش میشکنه

همینک پسرش بدنیا بیاد تو گوشش حسین بخونن هم کفایت میکنه

خدا مثه بنده هاش نیس ک اگ ب حرفشون عمل نکنن تلافی کنه

ایشالا شما هم بچه دار میشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙