2777
2789
عنوان

توی نامزدی جدا شدی😭 لطفا کمککککک

313 بازدید | 28 پست

بچها دارم از نامزدم جدا میشم بخاطر تفاوت غرهنگی و مشکل مالی و اخلاقی خودش…متاسفانه خیلی بی تجربه و نا پخته هست ایشون..اما دوسش داشتم

خواهش میکنم اگر شما یا نزدیکانتون جدا شدین تو نامزدی بهم کمک کنین…از تجربیاتتون بگین ک آیا کار درستیه یا نه؟

البته ما ۶ ماه هست ک صیغه موقت ایم و عقد دائم نکردیم هنوز.

من عقد دائم بودم جدا شدم ........................و خدارو هزاااااااران بار شکر میکنم که نجاتم داد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بهترین کاری بود که یکی از اقوام در حق خودشو جوونیش کرد خیلی هم راضیه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نامزدم یه باز تو نامزدی جدا شده خودم تو رل چند ساله بودم وقتی باهاش آشنا شدم منم کات کردم دیگه همین 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

صمیمی ترین دوستم توی نامزدی از نامزدش جدا شد به خاطر تفاوت فرهنگی و به قول شما نا پخته بودن نامزدش . الان ازدواج کرده و ب شدت خوشحالی ک‌ با قبلیه ب هم زده

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
سر چی جدا شدید اگر میشه بگید

مثل شما و اینکه بشدت خسیس بود

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....