2777
2789
عنوان

میدونم راهی که میخام برم طلاقه ولی طاقتش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
اینطوری نگو عزیزمشوهر استارتر اگه دوستش داشت نباید بیماریش رو مخفی می کرد، نباید بیکار می بود، نباید ...

زنی که جهزیشو بخری بعد وام خودش هم بگه نمیدم میخاد چجوری دوست داشتنشو ثابت کنه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یعنی حقم بود کتکم بزد به خاطر یه وام

کتک ک ن ولی کلا دلت ب زندگی نبوده معلومه

دیگه همه جی دست ب دست هم داده و اون اتفاق کتک رخ داده

طلاق بهارین راهه هم شما بری با کسی باشی ک دلت بهش خوش باشه و هم شوهرت بره با کسی ک دلش ب زندگیش باشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری نگو عزیزمشوهر استارتر اگه دوستش داشت نباید بیماریش رو مخفی می کرد، نباید بیکار می بود، نباید ...

نگفتم شوعر اسی دوستش داره یا ن

گفتن معلومه اسی دوستش نداره

استارتر گفت وام رو می خواسته بده به پدرش. شما بقیه حرفهای استارتر رو هم بخون. مخفی کردن بیماری، بیکاری، دست بزن، تحرک شدن با حرف پدر...

نگفتم شوعر اسی دوستش داره یا نگفتن معلومه اسی دوستش نداره

منم سوالم همینه. چرا مخفی کردن بیماری، بیکاری، دست بزن، تحریک شدن توسط خانواده ...رو ندیدی؟ دوست داشتن باید دو طرفه باشه. قرار نیست فقط زن دوست داشتنش رو اثبات کنه.

استارتر گفت وام رو می خواسته بده به پدرش. شما بقیه حرفهای استارتر رو هم بخون. مخفی کردن بیماری، بیکا ...

پدرشوهرم گفت یه شیرینی بهت میدم وام بده به خودم گفتم ۱۰۰ میلیون بده ۵۰ شوهرم مغازه بزنه ۵۰ تومن من طلا 

گفت ۶۰ میدم گفتم چطور دخترت میگه ۱۰۰ میلیون میخوامش دیگه شوهرم اومد خونه منو زد 

منم سوالم همینه. چرا مخفی کردن بیماری، بیکاری، دست بزن، تحریک شدن توسط خانواده ...رو ندیدی؟ دوست داش ...

عزیزم شما چند سالع ازدواج کردی و چند سالته

اون شوهرای فهمیده و رویایی ک شما میگی من ک ندارم و دوربریامم ندارن. اگه شما داری خوشبحالت

روی کلی قضیه رو بسنج

قضیه رو زنانه مردانه نکن.

عزیزم شما چند سالع ازدواج کردی و چند سالتهاون شوهرای فهمیده و رویایی ک شما میگی من ک ندارم و دوربریا ...

دیگه دست بزن نداشتن و مخفی نکردن بیماری و نکندن موی زن... عزیزم اینها مال شوهر رویایی تیست. حداقل شوهره

عزیز کل تاپیک رو بخون. بیماریش رو مخفی کرده، کار هم نداشته... پدرشوهر به استارتر میگه بهت یه شیرینی میدم وام ازدواجت رو بده به من! شما بودی شوهرت بیکار بود وام رو می دادی به پدرشوهرت؟

استارتر گفت وام رو می خواسته بده به پدرش. شما بقیه حرفهای استارتر رو هم بخون. مخفی کردن بیماری، بیکا ...

همشو نه پنجاه میلیون من در جریان تاپیکای قبلش هستم بعدم پدرشوهره داره خرجشونو میده میخاد مغازه بزنه براش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
همشو نه پنجاه میلیون من در جریان تاپیکای قبلش هستم بعدم پدرشوهره داره خرجشونو میده میخاد مغازه بزنه ...

من تاپیک قبلیش رو خوندم. هیچ جا ننوشته پدرشوهره پول رو برای مغازه پسرش می خواد. برعکس استارتر گفته پنجاه میدم به شوهرم برای مغازه ش.