2777
2789

به چندتا دلیل 

یک مریضی شوهرم ک قبل ازدواج نگفت مریضی صرع داره

دوم بیکار بودنش 

سوم دخالت های خانواده ش

چهارم همش دعوای الکی داریم سریچیزهای کوچیک 

وام خودش فروخت جهیزیه خرید 

من وامم ندادم بهش ک مغازه بزنه لج کردم 

گفتم پنجاه میلیون از وامم بهم بده گفت نمیدم منم رفتم وام لغو کردم کلا پدرش عصبانی شد پسرشو پر کرد ک بیاد منو بزنه اومد داخل خونه موهام کند تا همسایه ها ب دادم رسیدن کلی وسیله شکوند من رفتم بیرون از خونه وسط خیابون طلاهام ازم درآورد موهام کند 

هنوز دوسش دارم اسم طلاق ک خانوادم میارن آتیش میگیرم شوهرم طلا هارو ازم درآورد ک یعنی من نرم من لج کردم گفتم فقط باید برم خونمون دیگه پدرش بردم سر ایستگاه اومدم شهرستان پیش خانواده ام میگن طلاق شکایت کردیم امروز ولی شوهرم دوست دارم اینم بگم اون ب طلاق راضیه هم خودش هم خانوادش دیگه خسته شدن از بس تو این چندماه دعوا داشتیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون شک طلاق

شما دوستشم نداری و گرنه وام چی بود میدادی شوهرت ی کار و باری بزنه

شوهرتم دروغ گفته یا چی کلا معلومه دلت ب زندگی نیست 

تا بچه نیومده سریعا طلاق

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

خب وام خودشو بر میداشت چرا جهیزیه خرید مگه جهیزیه شما نباید بخرید؟؟؟

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بدون شک طلاقشما دوستشم نداری و گرنه وام چی بود میدادی شوهرت ی کار و باری بزنهشوهرتم دروغ گفته یا چی ...

اینطوری نگو عزیزم

شوهر استارتر اگه دوستش داشت نباید بیماریش رو مخفی می کرد، نباید بیکار می بود، نباید می زدش، نباید موهاشو می کند، نباید به حرف پدرش تحریک می شد

اگه دوستش داشت پنجاه میلیون از وام رو می داد به استارتر

فقط زنها قرار نیست دوست داشتنشون رو اثبات کنند

یعنی حقم بود کتکم بزد به خاطر یه وام

شما وام خودتو میگرفتی جهیزیه میخریدی اون بنده خدا هم وامش هر کاری دوست داشت میکرد به شما ربطی نداشت خودش میخاست قسط بده و ضامن ببره این نشد که وام خودش جهیزیه بخره شما هم وامت ندی که نمیشه یه جوون تو این دوره زمانه به چی برسه  واقعا بعضی دیگه پسرو به شکل دستگاه چاپ پول میبینن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چرا

ببین هیچ اخر و عاقبتی با این ادم نداری

یعنی اگه همه ی مسائل رو فاکتور بگیری

اون دست بزن داشتنش بیچارت میکنه،خواهشا تا نرفتید زیر یه سقف و پای بچه نیومده وسط جمع کن قضیه رو

ببخش ولی به ادمی که حقارت میبینه ولی بازم واسه خودش احترام قائل نمیشه و رابطه ی سمی رو ترک نمیکنه،میگن خوارطلب

2810