2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عمل کرده بایدبرم دیدنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 67 پست
اونا هنوز کینه دارنشوهرمم از همون اول بهم گفت نه اونا میان خونمون خودت هم نمیخواد برینمیدونم الان به ...

به شوهرت بگو اگر میخوای من حاضرم بیام دیدن مادرت تا مشکلات کمی حل بشه! اگر گفت نه ،بگو پس بگو بهشون تو نخواستی باز فردا روز ،از من گله نباشه .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دلت میخواد بری؟ به خاطر محبت به مادرسوهرت؟به خاطر زندگیت؟یا میترسی شوهرت رو پر کنند؟

بخاطر حس انسانیتم چون عمل کرده و هم اینکه میخواستم کدورت کمتر بشه یخورده

اخه اونا هنوز کینه دارن و قهرنبااینکه خودشونم کلی حرف بار منو خونوادم کردن بخاطر ماشینوخیانت پسرشونو ...

شما پیشنهادشو بده به شوهرت اگه صلاح دید برین.اینجوری بعد ها فارغ از رفتار اونا شما زبونت درازه که من خواستم اشتی کنم خانواده شما کوتاه نیومدن

دلم میخواد برم اما حسم میگه نرم نمیدونم چرا

اسی ناراحت نشی ولی الان ازت متنفرن و اصلا دوست ندارن ببینند ولی اگه دوست داری برو و تلاش کن شاید رابطتون باز خوب شه متاسفانه بعد این مشکلات بین خانواده ها حرمت ها از بین میره دوست من شرایط شما رو داره اصلا خانواده شوهرش بچشو هم دیگه نمیخوان چند بار فرستاده به بچش هم محل ندادن البته شاید برای شما اینطوری نباشه میخوای برو امتحان کن بد رفتار کردن دیگه نرو 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

همه چیز بستکی به این داره که در حال حاضر رابطه ی عاطفیت با شوهرت چجوریه ؟؟ اگه الان خوبید و گذشته رو فراموش کردید بخاطر شوهرت اگه اصرار داره برو 

ولی اگه هنوز صمیمیت بینتون برنگشته و شوهرتم اصرار نداره نرو 

و در کل با توجه به اینکه گفتی دو هفتس برگشتی هنوز زوده که همه چیز رو فراموش کنی نری بهتره

بخاطر حس انسانیتم چون عمل کرده و هم اینکه میخواستم کدورت کمتر بشه یخورده

پس برو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

نه نرو همون دوری دوستی بهتره 

نهایتش یه زنگ برن بگو خدا بد نده... امیذوارم زودتر حالتون خوب بشه.  

اینطوری برخوردشو میبینی خوبه یا ن

به شوهرتم قبلش نگو! 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اونا هنوز کینه دارنشوهرمم از همون اول بهم گفت نه اونا میان خونمون خودت هم نمیخواد برینمیدونم الان به ...

ببین شما به خاطر بچت داری به زندگیت یه شانس دوباره میدی .اگه فکر میکنی بری اونجا و بی محلی یا توهین بکنن عصبی نمیشی و روی رابطت با شوهرت تاثیر نمیذاره برو ولی اگه عیر از این هست نرو...بذار عید نوروز که از این قضایا ۵ ماهی گذشته برو برا عید دیدنی و شروع رابطه ...در کل سعی کن خیلی خیلی روی خودت کار کنی و زیاد مشاوره برو تا اگه مشکلی از جانب تو بوده حل شه ...انشالله زندگیت غرق عشق و آرامش بشه🥰

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
همه چیز بستکی به این داره که در حال حاضر رابطه ی عاطفیت با شوهرت چجوریه ؟؟ اگه الان خوبید و گذشته رو ...

شوهرم دوستم داره وخب این وسط مشکلاتی وحرفایی پیش اومده بود که هنوز جفتمون شرایط روحی خوبی نداریم و هنوز شرایطمون کامل اوکی نشده پس نرم بهتره

2810