2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عمل کرده بایدبرم دیدنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم؟؟اونا کلی بهم بدی کردن کلی فحشای رکیک ناموسیکه من توهینی نکردمو فقط چون ماشین و توقیف کردم

خوب اگه حرفی بهت زدن بگو شماهم کم اذیت نکردین الان هم به اسرار شوهرم اینجام نمیخواید باشه میرم میگم مهریت گرفتی یا نه فقط حق طلاق

بله دیگه.برگشتی چرا نری؟توهینی هم بوده مسلما دو طرفه بوده.یه چی گفتی یه چی شنیدی.دیگه فراموش کنین.ان ...

اخه اونا هنوز کینه دارن و قهرن

بااینکه خودشونم کلی حرف بار منو خونوادم کردن بخاطر ماشین

وخیانت پسرشونو ندیدن

اما بااینحال گفتم برم عیادت

اما نمیدونم بازم میترسم واکنش بدی ببینم

شوهرمم نمیدونم بهش بگم قبول میکنه برم یامیگه نرو و ضایع بشم

دلم میخواد برم اما حسم میگه نرم نمیدونم چرا

چرا دلت میخواد بری؟ به خاطر محبت به مادرسوهرت؟

به خاطر زندگیت؟

یا میترسی شوهرت رو پر کنند؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینم بگم ماشینی که برده بودم پارکینگ درواقع ماشین دوم برادرشوهرم بود و ماشین زیر پاییش نبود که خیلی ...

خیر نرو

چون بری میخوان از رو بگیرن و با طعنه و کنایه صحبت کنن

و از اونجایی که شما دو هفته فقط برگشتی مطمئن باش بحث جدیدی به وجود میاد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

2810