2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عمل کرده بایدبرم دیدنش

1089 بازدید | 67 پست

من و شوهرم بخاطر خیانتش درحال جدایی بودیم و رسیده بودیم به دادگاه و طلاق

و شوهرم ابراز پشیمونی کرد ومنم بخاطر بچم که داشت داغون میشد فرصت اخرو دادم

از یه طرف من ماشین شوهرمو که فروخته بود به برادرش و هنوزبنام شوهرم بود بخاطر مهریه توقیف کردم و بردم پارکینگ که به شوهرم فشاربیارم طلاق بده(مجبور بودم چون شوهرم اذیت میکرد طلاق نمیداد و قاضی هم سالی یک سکه برید)

خلاصه خونواده شوهرم کینه گرفتن و خانوادهامون باهم در افتادن و دعوا و بحث بینشون ردو بدل شد

و با خواهرشوهرامم قطع ارتباطم چون بهم توهینای بدی کردن

خلاصه ما اشتی کردیم و باحق طلاق برگشتم ۲ هفتس برگشتم خونم 

ماشین و هم از پارکینگ شوهرم دراورد پس داد به برادرش

حالااین وسط مادرشوهرمم عمل کرده رحمشو دراورده ۲ روزی هست که مرخص شده و ااوردنش خونه

حالا بنظرتون با شوهرم برم عیادتش یانه؟؟

اینم بگم ماشینی که برده بودم پارکینگ درواقع ماشین دوم برادرشوهرم بود و ماشین زیر پاییش نبود که خیلی لنگ بمونه ۲ ماهی بود از شوهرم خریده بود و برای سرمایه گذاری گذاشته بود خونش که خب حل شد و ماشین و پس دادیم ومن مجبور شده بودم اینکارو کنم چون چیزی بنام شوهرم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دلت نمیخواد، نرو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره برو هرجی بوده تموم شده دیگه

اونا هنوز کینه دارن

شوهرمم از همون اول بهم گفت نه اونا میان خونمون خودت هم نمیخواد بری

نمیدونم الان بهش بگم برم عیادت مامانت میترسم قبول نکنه و ضایع بشم

نه برو تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن مطمین باش اونا هم کم تورو نچزوندن

کم؟؟اونا کلی بهم بدی کردن کلی فحشای رکیک ناموسی

که من توهینی نکردم

و فقط چون ماشین و توقیف کردم

2810