2777
2789

در حدّ سرما خوردگی اینا? 

دخترم سه سالشه 

تا الان هربار مریض میشد میبردمش فوری دکتر 

همیشه هم کوریزان و آزیترمایسین ۱۰۰ و قطره‌ بینی‌ میده 

اگر هم تب‌ کنه استامینوفن...

امروز از صبح آبریزش بینی‌ داره و گرفتگی بینی‌ 

میگم همین آزیترو و کوریزان بدم بهش دیگه 

میدونی آزیترو نباید الکی بدی؟ آنتی بیوتیک تو ویروس هیچ تاثیری نداره فقط سیستم ایمنی بچه رو ضعیف میکنه 

اگه فقط آبریزش داره پلارژین و سیتریزین بده اصلا آزیترو نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میبرم .تجربه ثابت کرده هر وقت نبردم و سر خود دارو دادم دوباره مجبور شدم ببرمش دکتر ....هشت سالشه و دکتر ببرم ..خیلی هم مریض میشه ...بچه سه ساله رو که اصلا سر خود انتی بیوتیک نده ‌

نه والا نمی‌برم .سنش که کمتر بود چرا می‌بردم چون اذیت میشد بعداز سه سالگی نه نبردم

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️
میدونی آزیترو نباید الکی بدی؟ آنتی بیوتیک تو ویروس هیچ تاثیری نداره فقط سیستم ایمنی بچه رو ضعیف میکن ...

خوب هروقت می‌برم دکتر آزیترو میده 

بعد اصن ب خودم ثابت شده هروقت میدم زود خوب می‌شه 

خوب هروقت می‌برم دکتر آزیترو میده بعد اصن ب خودم ثابت شده هروقت میدم زود خوب می‌شه

بله زودتر خوب میشه بدنش عادت میکنه 

بعضی دکترا متاسفانه فقط آنتی بیوتیک میدن 

اصلا وقتی چرکی نیست نیازی نیست بازم خودت میدونی 

2810