2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیایید کمک بخدادخیلی مهمه راجب سقط جنینه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست
سونو داده هیچی جا نمونده ضخامت رحمشم 12 بوده.مامایید شما؟

نه ماما نیستم ولی سقط داشتم اگه بقایا نباشه بهتره معاینه بشن شاید عفونت کرده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه ماما نیستم ولی سقط داشتم اگه بقایا نباشه بهتره معاینه بشن شاید عفونت کرده

دکتر بداش مترو نیدازول و دایکسی ساکلین نوشته دو ورق از هرکدوم خب 46 روززززز گذشته و خونش بند نمیاد

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز بگو بره دکتر یه سونو بده اگه مشکلی نداشت پیاده روی کنه تاکامل دفع شه

کامل دفع شده بقایا نداره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2805
من با اینکه کورتاژ شدم تا هفتادروز خونریزی داشتم یه چیزای سبز ازم دفع میشد بعد سقط همه چی میبینی

خاهرمم با دارو سقط شد 💔

میگ بی بی چک زده دیشب منفی بودبعدم میگ یهو احساس میکنم میسوزه اونجام دسمال ک میارم خونی میشه

برن معاینه بشن شاید عفونتی باعث التهاب و خراش و سایش پوست شده، عفونت قارچی ممکنه باعث بشه

در مواردیکه خونریزی یا لکه بینی هست باید احتمال بارداری بررسی بشه، در این وضع بی بی چک معتبر نیست

ممکنهعفونتی باشه که ترشحاتش قهوه ای یا خونابه رنگ هست 

به هر حال برن حضوری ماما یا پزشک ببیندشون، بهداشت بصورت رایگان ماما معاینه میکنه

برن معاینه بشن شاید عفونتی باعث التهاب و خراش و سایش پوست شده، عفونت قارچی ممکنه باعث بشهدر مواردیکه ...

میشه ایدیتو بهم بدی لطفا بدم بهش

میشه ایدیتو بهم بدی لطفا بدم بهش

فرصت ندارم بخدا،تازه میخوام برم ناهار فردا رو آماده کنم و ظرفهای شام رو بشورم، صبح باید بزن سر کار،خواهش میکنم ببخشید منو

چیزی بیشتر از همین هایی که گفتم به ذهنم نمیرسه عزیزم، اگر سونو شده و چیزی نمونده بوده بقیه موارد اورژانسی و خطرناک نیستن، فردا برن ویزیت بشن

فرصت ندارم بخدا،تازه میخوام برم ناهار فردا رو آماده کنم و ظرفهای شام رو بشورم، صبح باید بزن سر کار،خ ...

ببخش زحمت دادم