2777
2789

منم آخر هفته مهمون داریم

موندم مژه 3D بزارم یا برم کاشت مژه

آخه هزینه کاشت مژه هم خیلی بالاس 

البته برای کسی که هر روز بیرون می‌ره یا مهمون داره خوبه ها

ولی برای منی که فقط برای یه شب می‌خوام اونم مهمونی تو خونه یکم پول هدر دادنه..

به نظر شما چیکار کنم؟؟

مدل های پایین قشنگه و بستگی به حالت چشمات داره که کدوم بهش میاد یا نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آخر هفته مهمون داریمموندم مژه 3D بزارم یا برم کاشت مژهآخه هزینه کاشت مژه هم خیلی بالاس البته برا ...

اگه واسه یه شب میخوای اکستنشن نکن مژه هاتم میریزه

چشمام درشته و کشیده،بعد بنظرت قهوه ای باشه مژم قشنگ میشه؟

اگه واسه یه شب میخوای اکستنشن نکن مژه هاتم میریزهچشمام درشته و کشیده،بعد بنظرت قهوه ای باشه مژم قشنگ ...

مژه قهوه ای هم قشنگه 

چشماتم قهوه ای باشه بیشتر بهش میاد

من مثلا چشمام گرده کاشت مژه رفتم قبلا گفتم مدلی بزن که کشیده نشون بده و خیلی تغییر کردم

برای مراسم اگر میخوای میکاپ خوب بکنی خودت یا بری پیش میکاپ آرتیست، مژه نذار

بذار موقع آرایش واست مژه مصنوعی بذارن

چون اکستنشن توی میکاپ کثیف میشه

ریمل هم‌نمیشه روش زد

لوک میکاپت خوب نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی