2777
2789

دخترعمه پسردایی شوهرم . زنه دوتا هم بچه داشته شوهرشو چیزخور میکنه ‌. مثل اینکه دوس پسر داشته . الانم زندانه . مامان دختره پیش بچه هاست .

حالا ما رفته بودیم خونه پسردایی شوهرم یه شبم موندیم ‌. همش میترسیدم اینم مثه دخت عمه اش باشه . ازش میترسم .

@آنهaدختریhدرمزرعه   😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دختر عمه، پسر دایی شوهررت!!! مطمئنی نسبتا رو درست گفتی؟ یکم فکر کن 😐

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

دختر عموی مرحوم منم، شوهرآشغال عصبیش باچاقو کشته بودش به کمک یکی، بعد برده بوده کناردریا توی جنگل خاک کرده بوده، داداشم اینا پیداش کردن، دستش کمی ازخاک بیرون بوده، 7سال پیش💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چرا داستانش عین اون قضیس که گفتم 😳

واسه همین تگت کردم دیگه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه